İncelendikten Sonra Hazır hale getiriliyor...

Ankara Kampüs Sürücü Kursu

ahmeteylen06

Üye
Üye
27 Haz 2019
3
2
3
Merhabalar blogger sitem Gündem Takipçiniz İçin başvuru yaptım 1 hafta civarı oldu ilk İnceleniyor yazdı sonrasına ise 2 3 gün civarı Hazır Hale Getiriliyor yazısı çıktı acaba onaylandımı site ? ( Ve bu sitem önceden onaylıydı ben alan adını değiştirince onay kalktı tekrar buna çevirdim gönderdim)

Ekli dosyalar

• aa.PNG
    aa.PNG
    38.5 KB · Görüntüleme: 9

Sezgin GÜLER

Google Gold Product Expert
Destek Ekibi
Sorun yok reklamınız kısa süre içinde yayınlanır daha önce onay almışsınız zaten siteniz incelenmiş olup kural ihlali hatası vermediğine göre hazır hale getiriliyor. Yani bazı özelliklerin kullanılabilmesi için hazır hale getiriliyor.

Ayrıca sürekli site adresi değişikliği yapmamanı öneririm ve kitlenizi arttırmaya bakın kitle düşerse reklam sayınız azalır veya geçici olarak reklam gözükmez. ;)

• Beğen
Tepkiler: Doğukan Demir

ahmeteylen06

Üye
Üye
27 Haz 2019
3
2
3
Sorun yok reklamınız kısa süre içinde yayınlanır daha önce onay almışsınız zaten siteniz incelenmiş olup kural ihlali hatası vermediğine göre hazır hale getiriliyor. Yani bazı özelliklerin kullanılabilmesi için hazır hale getiriliyor.

Ayrıca sürekli site adresi değişikliği yapmamanı öneririm ve kitlenizi arttırmaya bakın kitle düşerse reklam sayınız azalır veya geçici olarak reklam gözükmez. ;)
Çok teşekkür ederim dostum :)

• Beğen
Tepkiler: Sezgin GÜLER