İP ADRESS

Ankara Kampüs Sürücü Kursu

freusty

Üye
Üye
28 Eyl 2019
8
1
3
Ya

Demek istediğim site ve adsense hesabim ban yedi, bende bir daha ban yemeyim diye aynı ip den giriş yaptığımı anlar diye , diyorum
hacım modem reslediğinde ip adresin değişir hangi ip adresinden bahsediyosun? modemini resle geç. kastettiğin mac adresse yani ban yenilen hesapta giriş yaptığın pc den yeni bi hesaba girmek sorun olur mu diye soruyosan orasını bilen biri söylesin.

CetinbasCihat

Üye
Üye
23 Eki 2018
305
225
43
Ya

Demek istediğim site ve adsense hesabim ban yedi, bende bir daha ban yemeyim diye aynı ip den giriş yaptığımı anlar diye , diyorum

Etik olmayan bir durum normalde, çünkü ban yiyen bir kullanıcının başka bir hesap açması yasak. Arkadaşların da dediği gibi başka birinin üzerine hesap alabilirsiniz, isim soy isim aynı olabilir ama adres ve telefon numarası farklı olmalı. Artı olarak ip adresi modemini reslediğiniz an değişir, çok zor bir şey değildir zaten. Modemin açılıp kapanması yeterlidir. Bu şekilde yeni hesap açabilirsiniz ama garantisini kimse veremez, çünkü Google sizi sadece İp adresinizden tanımıyor, bilgisayarınızın çoğu Özelliğini zaten biliyorlar.

dikmenofficial

Üye
Üye
24 Eyl 2019
17
4
3
Türkiye
ilahisozler.com
Etik olmayan bir durum normalde, çünkü ban yiyen bir kullanıcının başka bir hesap açması yasak. Arkadaşların da dediği gibi başka birinin üzerine hesap alabilirsiniz, isim soy isim aynı olabilir ama adres ve telefon numarası farklı olmalı. Artı olarak ip adresi modemini reslediğiniz an değişir, çok zor bir şey değildir zaten. Modemin açılıp kapanması yeterlidir. Bu şekilde yeni hesap açabilirsiniz ama garantisini kimse veremez, çünkü Google sizi sadece İp adresinizden tanımıyor, bilgisayarınızın çoğu Özelliğini zaten biliyorlar.

işte ben de onu demek istiyorum, tabiki benim üzerinde bir hesab olmucaktir farklı bir kişi adına ait hesap olacaktır. Ben de aynı pc den girdiğim için problem yaşamayım diyom,

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,460
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
işte ben de onu demek istiyorum, tabiki benim üzerinde bir hesab olmucaktir farklı bir kişi adına ait hesap olacaktır. Ben de aynı pc den girdiğim için problem yaşamayım diyom,

Arkadaşlar katkılarınız ve paylaştığınız değerli bilgiler için teşekkür ederim. Bende küçücük bir ekleme yapmak istiyorum.

- Adsense başvurunuzu yasaklanan URL veya uygulama üzerinden asla yapmayın.

Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: dikmenofficial