Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar kanalima herhangi bir mail gelmedi hersey düzgün para kazanma açık reklam cikiyor goruntuleme var izlenme var 10 gündür kuruş para kazanamadım sebebi ne olabilir bilen varmi
İcerikleriniz para kazanmaya uygun,veriler 2 gün geç yansir yotube a ama sizin bu süreyi aşmış web de oturum açıp sağ üstte YouTube içerik ureticisi destek ekibinden yardım alabilirsiniz daha detayli yardimci olacaklardir.
İcerikleriniz para kazanmaya uygun,veriler 2 gün geç yansir yotube a ama sizin bu süreyi aşmış web de oturum açıp sağ üstte YouTube içerik ureticisi destek ekibinden yardım alabilirsiniz daha detayli yardimci olacaklardir.
Merhaba arkadaşlar kanalima herhangi bir mail gelmedi hersey düzgün para kazanma açık reklam cikiyor goruntuleme var izlenme var 10 gündür kuruş para kazanamadım sebebi ne olabilir bilen varmi
Aynı durum çok yakın bir arkadaşım yaşadı ,kanalı telifden dolayı para kazanması kapandı , ama 5 gün reklam vardı, 5 günden sonra reklam kesildi , maillerinizi kontrol ettiğiniz de bu konu ile ilgili bir durum mesajı var mı, sanki para kazanma iptal edilmiş gibi duruyor