"Kanalınızın Para Kazanma Özelliği Devre Dışı Bırakıldı" Hatası Çözümü

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

chemicalelpa

Üye
Üye
14 Eyl 2019
2
1
1
Merhaba,

Google AdSense Topluluğunda çok sık karşılaştığımız bir sorun olan "Kanalınızın Para Kazanma Özelliği Devre Dışı Bırakıldı" hatası için çözüm önerileri sunacağım.

Kanalınızın para kazanma özelliği kapatılma nedenleri:
Eğer bunlardan dolayı hesabınızın para kazanma özelliği kapatıldıysa YouTube Forumunda destek almanız gerekmektedir.

Eğer kanalınızın para kazanma özelliği bu nedenlerle alakalı değil ise:
Kanalınızın Para Kazanma Özelliği Devre Dışı Bırakılma nedeni Onaylanmamış bir AdSense hesabı ile başvuru yapmanızdır. İsterseniz onaylanmayan hesabınızı kapatılması için talepte bulunabilirsiniz. Bunun için bu formu doldurmalısınız: Giriş sorun gidericisi - AdSense Yardım "Oturum açmaya çalıştığınızda hangi hata mesajı görünüyor?" sorusunda "Hesap etkin değil - Onaylanmamış bir uygulamayla ilişkili giriş" seçin ve formu doldurup gönderin. Genelde 1-2 gün içinde yanıt gelir. Bu süre 2-3 hafta kadar da sürebilir.
Onaylanmayan hesabınızın kapatıldığını farzederek konuya devam ediyorum.
  1. Yeni bir Google hesabı açın.
  2. YouTube hesabınızda oturum açın, www.youtube.com/account_monetization adresine gidin ve AdSense hesabınızın bağlantısını oluşturma adımlarına başlayın. AdSense'e yönlendirileceksiniz.
  3. Yeni açtığınız Google hesabını seçin. (Tekrar aynı işlemlerle uğraşmamak için yeni açtığınız Google Hesabı olduğunu 2 kez kontrol edin.
  4. Yeni açtığınız Google hesabı olduğundan emin iseniz AdSense ilişkilendirme işlemini kabul edin.
  5. İletişim bilgilerinizi paylaşıp AdSense başvurunuzu gönderin. YouTube'a geri yönlendirilirsiniz ve AdSense başvurunuzun alındığını belirten bir ileti görürsünüz.
Herhangi bir sorunuz varsa konunun altına yazarsanız elimden geldiğince cevaplayacağım.

Saygılarımla,
Doğukan

AdSense Türkiye Forumu Destek Ekibi
Merhabalar.
Bir gün önce "chemicalelpa@gmail.com" adresli ve adı işe AMAY olan YouTube kanalımın para kazanması devre dışı bırakıldı.
Farklı bir AdSense hesabı ile ilişkilendirildiği belirtildi, belirtilen hesabı bilmiyorum.
Şu an kullandığım hesap "chemicalelpa@gmail.com" hesabıdır.
Lütfen, chemicalelpa@gmail.com hesabım ile tekrar ilişkilendirilmesini sağlamam için yardımcı olabilir misiniz?

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhabalar.
Bir gün önce "chemicalelpa@gmail.com" adresli ve adı işe AMAY olan YouTube kanalımın para kazanması devre dışı bırakıldı.
Farklı bir AdSense hesabı ile ilişkilendirildiği belirtildi, belirtilen hesabı bilmiyorum.
Şu an kullandığım hesap "chemicalelpa@gmail.com" hesabıdır.
Lütfen, chemicalelpa@gmail.com hesabım ile tekrar ilişkilendirilmesini sağlamam için yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba,

Size önereceğim forma erişim sorunlari mevcut. Mühendisler sorunun kaynağını araştırıyorlar.

Saygılarımla,
Doğukan

yildizuygun

Üye
Üye
9 Eki 2019
1
0
1
merhabalar, youtube kanalım 1000 ve 40000 saat izlenmeyi geçti. adsense hesabımı bağlamak isteğimde başka bir hesabınız var uyarısı verildi. diğer hesabımı kapattım ama şu anda
1570623323551.png
sizi hazır duruma getirmek için çalışıyoruz uyarısı veriyor. 2 haftadır bu durumda. bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı?

AliAKTAS

Üye
Üye
13 Eki 2019
1
0
1
Pardon ama gönderdiğiniz form yok sadece arapça dil seçeneği sunuyor ve diğer dillerde sadece forUm a yönlendiriyor. ne yapmalı bu durumda?

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Pardon ama gönderdiğiniz form yok sadece arapça dil seçeneği sunuyor ve diğer dillerde sadece forUm a yönlendiriyor. ne yapmalı bu durumda?

Selam @AliAKTAS ,

Bahse konu linkin tekrar aktif edilmesi ile ilgili mühendislerin bilgisi mevcut ve en kısa zamanda onlardan geri dönüş bekliyoruz. Yanıt aldığımda sizleri toplu olarak bilgilendireceğim.

Sabrınız için teşekkürler.

Yusufhan

Üye
Üye
26 Şub 2020
3
0
1
Merhaba.
Bu sorunu 1 haftadır yaşıyorum bir sorun için bana yardımcı olmanızı istiyorum. Google adsense hesabından zaten mevcut bir hesabınız var uyarısı alıyorum. tek kullandığım hesap yusufhanduran@hotmail.com hesabıdır. İlişkilendiren diğer hesapların kapatılmasını talep ediyorum. Uzun süredir bu sorunla karşı karşıya olduğum için konunun aciliyeti bulunmaktadır. En kısa sürede çözerseniz sevinirim. Hayırlı mesailer...

Doğukan Demir

Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
Merhaba.
Bu sorunu 1 haftadır yaşıyorum bir sorun için bana yardımcı olmanızı istiyorum. Google adsense hesabından zaten mevcut bir hesabınız var uyarısı alıyorum. tek kullandığım hesap yusufhanduran@hotmail.com hesabıdır. İlişkilendiren diğer hesapların kapatılmasını talep ediyorum. Uzun süredir bu sorunla karşı karşıya olduğum için konunun aciliyeti bulunmaktadır. En kısa sürede çözerseniz sevinirim. Hayırlı mesailer...
Lütfen şu yazıyı okuyun: Sabit Konu - “Zaten Mevcut Bir AdSense Hesabınız Var” Sorununu Nasıl Çözerim?

Doğukan Demir

Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar,

Bu konuyu kilitliyorum. Sorularınızı yeni konu açarak sorunuz.

Saygılarımla,
Doğukan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...