Kapanan adsense hesabını nasıl geri açarım ?

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
439
188
43
Merhaba arkadaşlar , bir youtube kanalına bağlı adsense hesabım vardı , youtube kanalım açık ama adsense hesabımı kapattılar.
Normalde youtube kanalı kapatılınca adsense parasını hiç bir şekilde alamıyordun, ama kanal sağlam duruyor adsense kapandı. Bu adsense açtırmak için 5-6 defa itiraz ettim ama olumsuz sonuçlandı.
Bu hesabın açılmasını için yardımcı olabilecek var ise -ki eğer başarır içindeki ödemeyi alabilir isek içerdeki paranın 4.000 tl sini arkadaşa vericem.
Geri dönüşlerinizi bekliyorum .Yöneticelere saygılarımla.
Bu konu başlıkları altına hep aynı şeyleri yazıyorum , bu sefer yazmayacağım çünkü ezberlendi, sizin artık bir adsense hesabı açmanız imkansız(2 ye müsade yok zaten ), bu isim altında başka birinin adsense sine bile bağlanmanız mümkün değil, o parayıda unutun , bende unuttum , başka bir şekilde kanal yada sitenizi kurtarabilirsiniz ama google onuda düşünmüş , o işlemi yapamıyorsunuz , sizde çalışıyormu bilemiyorum, itiraz oluşturun dyeceğim ama onada cevap gelmeyecek

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
439
188
43
Merhabalar hocam bende geçersiz tıklama etkinliği bu hatadan dolayi para kazanmam gitti yemin ederim hiç birşey yapamdım 2017 de birakmiştim 2020 de devam ettim bi baktim para kazanma kapali ve şuan 5 saatir onla ograşiyorum nolur yardim edin
Keşke herşeyi yeminle çözebilsek , eğer elinizde bot saldırısı yada geçersiz trafiği belgeleyecek ekran görüntüleri var ise onları itiraz formuna ekleyin vede bekleyin başka birşeyler yapmaları imkansız