Kapanan adsense hesabını nasıl geri açarım ?

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

mexnet

Üye
Üye
13 Nis 2018
3
0
0
Merhaba arkadaşlar , bir youtube kanalına bağlı adsense hesabım vardı , youtube kanalım açık ama adsense hesabımı kapattılar.
Normalde youtube kanalı kapatılınca adsense parasını hiç bir şekilde alamıyordun, ama kanal sağlam duruyor adsense kapandı. Bu adsense açtırmak için 5-6 defa itiraz ettim ama olumsuz sonuçlandı.
Bu hesabın açılmasını için yardımcı olabilecek var ise -ki eğer başarır içindeki ödemeyi alabilir isek içerdeki paranın 4.000 tl sini arkadaşa vericem.
Geri dönüşlerinizi bekliyorum .Yöneticelere saygılarımla.

mexnet

Üye
Üye
13 Nis 2018
3
0
0
Ne yazık ki o parayı asla vermezler.Bir çok yayıncı bu şekilde bize geliyor ve paralarını kurtaramıyoruz .

@Tamer hocam , durumu anladım. Peki bir başka durum daha var , başka bir adsense başka bir kanaldan bahsediyorum ;
Özgün sayılabilecek bir kanalım vardı müzik kanalım https://soundcloud.com/ sitesinden özgün müzikçilerin müziklerinden satın alıp birleştirip yüklüyordum ama tabi bu kanalıda kapattılar sağolsunlar . Bu youtube kanalımda ayda 3-4 bin tl arası bırakıyordu.
Ne kadar uğraştıysam açtıramadım o ara sonra ADSENSE hesabımı sildim belki içinde kalan bakiyeyi verirler diye , vermediler tabi.
Sonra youtube kanalım açıldı , adsense hesabını tekrar aktif etmek için başvurdum google adsense forumunada yazdım ama bir aydan beri ses yok, bu konuda ne yapabilirim ?

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
@Tamer hocam , durumu anladım. Peki bir başka durum daha var , başka bir adsense başka bir kanaldan bahsediyorum ;
Özgün sayılabilecek bir kanalım vardı müzik kanalım https://soundcloud.com/ sitesinden özgün müzikçilerin müziklerinden satın alıp birleştirip yüklüyordum ama tabi bu kanalıda kapattılar sağolsunlar . Bu youtube kanalımda ayda 3-4 bin tl arası bırakıyordu.
Ne kadar uğraştıysam açtıramadım o ara sonra ADSENSE hesabımı sildim belki içinde kalan bakiyeyi verirler diye , vermediler tabi.
Sonra youtube kanalım açıldı , adsense hesabını tekrar aktif etmek için başvurdum google adsense forumunada yazdım ama bir aydan beri ses yok, bu konuda ne yapabilirim ?

Merhabalar,

Google Türkçe AdSense Forum tarafına iletmiş olduğunuz konunun linkini rica edebilir miyim? Konunuzu derinlemesine incelemek ve araştırmak istiyorum.

İyi dileklerimle.

.

15 Nis 2020
2
0
1
Merhabalar,

Google Türkçe AdSense Forum tarafına iletmiş olduğunuz konunun linkini rica edebilir miyim? Konunuzu derinlemesine incelemek ve araştırmak istiyorum.

İyi dileklerimle.

.
Merhabalar hocam bende geçersiz tıklama etkinliği bu hatadan dolayi para kazanmam gitti yemin ederim hiç birşey yapamdım 2017 de birakmiştim 2020 de devam ettim bi baktim para kazanma kapali ve şuan 5 saatir onla ograşiyorum nolur yardim edin

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhabalar hocam bende geçersiz tıklama etkinliği bu hatadan dolayi para kazanmam gitti yemin ederim hiç birşey yapamdım 2017 de birakmiştim 2020 de devam ettim bi baktim para kazanma kapali ve şuan 5 saatir onla ograşiyorum nolur yardim edin
Merhaba,

Hesap geçersiz etkinlik nedeniyle kapatildiysa ancak itiraz edebilirsiniz. Itiraziniz hakli bulunursa hesabınız geri açılacaktır.

Form linki: Geçersiz Etkinlik İtirazı - AdSense Yardım

Saygılarımla,
Doğukan

• Sevdim
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ
15 Nis 2020
2
0
1
Merhaba,

Hesap geçersiz etkinlik nedeniyle kapatildiysa ancak itiraz edebilirsiniz. Itiraziniz hakli bulunursa hesabınız geri açılacaktır.

Form linki: Geçersiz Etkinlik İtirazı - AdSense Yardım

Saygılarımla,
Doğukan
Dogukan bey öncelikle ilginiz için teşekürler ama ben pek bilmiyorum böyle şeyleri bi itiraz attim marka falan diyordu ben youtube ile ograşiyorum geçersiz tıklanma ney onu bile tam çözemedim hesabım daha dogrulanmadı bile 4000 saat 1000 abone degil bile yani

selim1000rr

Üye
Üye
9 May 2020
4
0
1
Merhaba size tavsiyem yeni bir adsense hesabı açmanın yolunu bulun.Örneğin ailenizden biririn adına bir adsense hesabı açtıktan sonra youtube kanalınızla ilişkilendirin.Paranızı o zaman çekebilirsiniz.Bu bir ihlal değildir aslında gayet yasal bir durum.Ne de olsa ailenizden birinin de hesap açma hakkı var.
saygılar.
yalnız adsense hesap açılmıyor ?