Kapatılan Adsense Hesabındaki Sitelere Ne Olur?

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

oneblood66

Üye
Üye
11 Eki 2018
12
7
3
Merhaba @Yusuf ERGİŞİ @Cihat Özgen @CetinbasCihat
Cumartesi günü Amerika'dan yapılan bot saldırısı yüzünden adsense hesabım kapatıldı. Saldırı yapılan saat diliminde %666'lık bir artış olması neticesinde Adsense hesabımı geçersiz tik olmasindan oturu kapatildi. Bu bir bot saldirisi idi, bu durumu kanıtlayan log girişleri ve ip bilgileri olmasına rağmen google itirazımı kabul etmedi. Şimdi benim aklimdaki sorular sunlar aydinlatirsaniz sevinirim.
1) Kapatılan Adsense hesabında olan sitemin durumu ne oldu?
2)Başka bir Adsense hesabı ile reklam yayına devam edebilir mi?
3)Sitemin banlanıp banlamadığını nasıl öğrenebilirim acaba?

Eklerde bot saldirisinin ekran görüntüleri vardir.
Screenshot
Screenshot

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba @Yusuf ERGİŞİ @Cihat Özgen @CetinbasCihat
Cumartesi günü Amerika'dan yapılan bot saldırısı yüzünden adsense hesabım kapatıldı. Saldırı yapılan saat diliminde %666'lık bir artış olması neticesinde Adsense hesabımı geçersiz tik olmasindan oturu kapatildi. Bu bir bot saldirisi idi, bu durumu kanıtlayan log girişleri ve ip bilgileri olmasına rağmen google itirazımı kabul etmedi. Şimdi benim aklimdaki sorular sunlar aydinlatirsaniz sevinirim.
1) Kapatılan Adsense hesabında olan sitemin durumu ne oldu?
2)Başka bir Adsense hesabı ile reklam yayına devam edebilir mi?
3)Sitemin banlanıp banlamadığını nasıl öğrenebilirim acaba?

Eklerde bot saldirisinin ekran görüntüleri vardir.
Screenshot
Screenshot

Merhaba @oneblood66 :(

Yaşamış olduğunuz bu durum karşısında, üzgün olduğumu bilmenizi isterim. Politikalar ekibinin detaylı incelemesi için itirazınızı tekrar gönderebilirsiniz. Anlattıklarınızdan ve ekran görüntülerinden anladığım kadarıyla Sabotaja maruz kalmışsınız, bu durumda itirazınızı bu form üzerinden yapmalısınız. İlgili formu doldururken buraya aktardığınız bilgilerle birlikte, log kayıtlarınız dahil olmak kaydıyla göndermeniz uygun olacaktır. Olumlu yada olumsuz alacağınız cevabı tekrar bizimle paylaşmanız dahilinde, sonraki aşamalarda yardımcı olmak adına sizinle tekrar iletişime geçeceğim.

Umarım itirazınız kabul görecektir.

oneblood66

Üye
Üye
11 Eki 2018
12
7
3
Merhaba Yusuf bey, attığınız linkteki formu dün gece doldurdum ve ekran görüntülerini, ip leri ekledim açık ve net bir şekilde başıma gelen durumu da paylaştım. Yaklaşık 4 saat sonra gece 03.44 itirazımı kabul etmediklerine dair bir mail geldi. Basvurumu gece yaptigim icin, o saat araliginda formumun incelenmesi ve gelen mailde hala adsense politikalarina uygun olmadigimin soylenmesi bu mesajin bana otomatik bir mesaj oldugunu dusundurttu.Yazdığım mesajın Türkçe olması sebebi ile olumsuz cevap almış olmam mümkün müdür? İngilizce olarak da formu doldurmami onerir misiniz? Bu aşamadan sonra ne yapabiliriz? Çünkü çok haksız bir şekilde emeğim elimden alındı. Şimdiden çok teşekkürler.

Son düzenleme:

oneblood66

Üye
Üye
11 Eki 2018
12
7
3
@Yusuf ERGİŞİ merhabalar, log kayıtlarınıda içeren yeni bir itiraz formu oluşturmama rağmen gelen cevap yine olumsuz oldu, sabotaj formunu da doldurdum ama oradan henüz cevap gelmedi, sonraki aşamalarda yardımcı olabileceğinizi demiştiniz lütfen yardımcı olur musunuz tek umudum siz kaldınız, çok fazla emek ve zaman verdim ve bunların benim elimden haksız şekilde alınması çok zoruma gidiyor.

Eğer yardımcı olmak için ikna olmadıysanız elimde bu sabotaj ile ilgili olan her şeyi sizinle paylaşabilirim.Aşağıya bana itirazım sonucu gelen mailin resmini ekleyeceğim, aynı zamanda size özelden adsense için kullandığım mail adresini ve yayıncı kimlik numarasını yazacağım.
adsensecevap.PNG

Son düzenleme: