Kapatılan ödeme profilini yeniden açtırma

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Sokakcafe61

Üye
Üye
29 Eyl 2021
6
1
3
Google geliştirici hesabını açtığım ödeme profilini kapattım bu yüzden hesap doğrulayamıyorum üzerinden henüz bir ay geçmediği için hesabımı geri açtırmak istiyorum ama iletişime nasıl geçeceğim kapatışan profile dair mailler ve aynı profilden geliştirici ödemesi yapıldığına dair mailler duruyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210929_120507_com.opera.browser.jpg
    Screenshot_20210929_120507_com.opera.browser.jpg
    329.6 KB · Görüntüleme: 5

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Google geliştirici hesabını açtığım ödeme profilini kapattım bu yüzden hesap doğrulayamıyorum üzerinden henüz bir ay geçmediği için hesabımı geri açtırmak istiyorum ama iletişime nasıl geçeceğim kapatışan profile dair mailler ve aynı profilden geliştirici ödemesi yapıldığına dair mailler duruyor.
Merhaba,

AdSense tarafında mı hesabınızı doğrulayamıyorsunuz? Google play tarafındaki kapattığınız ödeme profili nedeniyle AdSense tarafında sorun yaşıyorsanız, sorun yaşadığınız ekranın görüntüsünü iletebilir misiniz?

Yaşadığınız bu durum sadece Google play ile mi ilgilidir?

Sokakcafe61

Üye
Üye
29 Eyl 2021
6
1
3
Merhaba,

AdSense tarafında mı hesabınızı doğrulayamıyorsunuz? Google play tarafındaki kapattığınız ödeme profili nedeniyle AdSense tarafında sorun yaşıyorsanız, sorun yaşadığınız ekranın görüntüsünü iletebilir misiniz?

Yaşadığınız bu durum sadece Google play ile mi ilgilidir?
Yaşadığım sorun kapattığım ödeme profilinden kaynaklı ödeme profilimi 30gün içerisinde geri getirebiliriyormuşuö mail öyle söylüyor bunu yapmak istiyorum

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Yaşadığım sorun kapattığım ödeme profilinden kaynaklı ödeme profilimi 30gün içerisinde geri getirebiliriyormuşuö mail öyle söylüyor bunu yapmak istiyorum
Tamam, buraya kadar mutabıkız. Bu uyarıyı AdSense tarafında mı görüyorsunuz?

Sokakcafe61

Üye
Üye
29 Eyl 2021
6
1
3
Evet ödeme profilimi silmemem gerekiyormuş bir defa bağlayınca bağını koparamıyoruz silince hesap buga düşüyor onaylamak için. google pay (adsenseye bağlı oda sanırım) google ads adsanse hepsi aynı ödeme profilini kullandığı için onay gerçekleştiremiyorum çünkü adsense ödeme profilimi bulamıyor. Yardım istediğimde ise beni adsense yönetimine yönlendirdiler

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Evet ödeme profilimi silmemem gerekiyormuş bir defa bağlayınca bağını koparamıyoruz silince hesap buga düşüyor onaylamak için. google pay (adsenseye bağlı oda sanırım) google ads adsanse hepsi aynı ödeme profilini kullandığı için onay gerçekleştiremiyorum çünkü adsense ödeme profilimi bulamıyor. Yardım istediğimde ise beni adsense yönetimine yönlendirdiler
Tamam, şimdi buraya dokunarak yaşadığınız durumu genel olarak özetleyen konuyu oluşturup, adsense için kullandığınız eposta adresiniz ve yayıncı kimlik numaranızla birlikte iletebilir misiniz?