KAPATMIŞ OLDUĞUM BAKİYELİ ADSENSE HESABIM HK.

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Aralik34

Üye
Üye
23 Eyl 2019
6
3
3
Merhabalar herkese,
Geçmiş zamanda çok kez ödeme aldığım bir AdSense hesabım vardı. Youtube kanalımı kapattıkan sonra AdSense hesabımda 160TL bakiye kaldı. Yaklaşık 2 senedir bu bakiye duruyor. 200TL barajını aşamadığım için hiç çekemedim. Bu ayın başlarında (8 eylül) AdSense hesabımı iptal ettim. 20TL üzerindeki bakiyeler sonraki ödeme tarihinde hesabınıza yatacaktır diye mail geldi. Sizce ne zaman gelecek hesabıma? Bu ay gelir mi yoksa ekim ayını mı beklemem gerek bilgisi olan paylaşabilir mi?

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhabalar herkese,
Geçmiş zamanda çok kez ödeme aldığım bir AdSense hesabım vardı. Youtube kanalımı kapattıkan sonra AdSense hesabımda 160TL bakiye kaldı. Yaklaşık 2 senedir bu bakiye duruyor. 200TL barajını aşamadığım için hiç çekemedim. Bu ayın başlarında (8 eylül) AdSense hesabımı iptal ettim. 20TL üzerindeki bakiyeler sonraki ödeme tarihinde hesabınıza yatacaktır diye mail geldi. Sizce ne zaman gelecek hesabıma? Bu ay gelir mi yoksa ekim ayını mı beklemem gerek bilgisi olan paylaşabilir mi?

Merhaba @Aralik34 ,

Kullanıcının kendisinin kapattığı hesaplara ait tutarların ödemesi 90 gün içerisinde, adsense hesaplarına tanımladıkları banka hesabına gönderilmektedir. Bu durum 90. günü de bulabilir, öncesinde de ödeme yapılabilir.

Biraz sabır gerektiren bir süreç olduğundan, sabrınız için şimdiden teşekkür eder, sağlıklı günler dilerim.