Kazançlarınız risk altında: ads.txt dosyası bulunmuyor

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

mustafaxd123

Üye
Üye
1 Nis 2019
18
13
3
Bana google un önerdiği her şeyi yapmama rağmen hala bu adsense de ki yazı kalkmadı.

Google da
  1. İsteğe bağlı: ads.txt dosyanızın içeriğini kontrol etmek için http://<blog adresiniz>/ads.txt sayfasına gidin.
böyle bir şey yazıyor ben blog adresimi yazıyorum ama olmuyor (Blogger'dan ads.txt i yaptım).,

Ne yapmam gerek?

• Beğen
Tepkiler: Bayram ŞENAKAR
B

Batuhan Aksoy

Misafir
siteadresi.blogspot.com/ads.txt olarak sorgulatırmısınız ? Yada site ismi verin kontrol edelim.
Bu arada bir kaç gündür bende de uyarı kalkmıyor. Sanırım beklemek gerekiyor eksiksiz yapıldı herşey ama güncelleme mevcut. Yeni adsense paneli farklı eski adsense paneli farklı şuan.

• Beğen
B

Batuhan Aksoy

Misafir
Verdiğim örnek linkin aktifliğini bir türlü gideremedim. Umarım sorun olmaz.
Ücretsiz Blogger hizmeti dosya yolu sanırım farklı , Google adsense için ideal olan .com'lu alan adı farklı.
Eğer bir hostinginiz varsa ads.txt dosyası yapımı bu linkte var linux'ta public_html içine bu dosyayı hazırlayıp ana dizine atın.
Ardından siteadresi.com/ads.txt yapınca txt dosyasına yazılan içerik hatasız gözüküyorsa işlem tamam ve beklenmelidir.
Panelde uyarı hemen kalkmayabilir. Güncelleme mevcut Google'de şuan.

• Beğen

Bir Misafir

Destek Ekibi
Destek Ekibi
28 May 2019
117
129
43
Ücretsiz Blogger hizmeti dosya yolu sanırım farklı , Google adsense için ideal olan .com'lu alan adı farklı.
Eğer bir hostinginiz varsa ads.txt dosyası yapımı bu linkte var linux'ta public_html içine bu dosyayı hazırlayıp ana dizine atın.
Ardından siteadresi.com/ads.txt yapınca txt dosyasına yazılan içerik hatasız gözüküyorsa işlem tamam ve beklenmelidir.

Cevabınınız için çok teşekkür ederim. Benim Adsense hesabımdaki uyarı daha önce kalkmıştı. Konuya açan arkadaşa bu konuda
belki yardım edebilirim diye cevap yazdım; ancak yorumumda eklediğim örnek linkin aktif olması foruma zararı olur mu diye kafamı kurcaladı biraz, bu nedenle belirtme gereği duydum.
Bana cevap olarak yazdıklarınız ve verdiğiniz link konuyu açan arkadaşa çok yardımcı olacaktır.

B

Batuhan Aksoy

Misafir
Cevabınınız için çok teşekkür ederim. Benim Adsense hesabımdaki uyarı daha önce kalkmıştı. Konuya açan arkadaşa bu konuda
belki yardım edebilirim diye cevap yazdım; ancak yorumumda eklediğim örnek linkin aktif olması foruma zararı olur mu diye kafamı kurcaladı biraz, bu nedenle belirtme gereği duydum.
Bana cevap olarak yazdıklarınız ve verdiğiniz link konuyu açan arkadaşa çok yardımcı olacaktır.
Rica ederim ne demek , birşeyler anlatabildiysem ne mutlu.
ads.txt dosyası sitemde açık ama bir sorun olurmu diye düşünen arkadaşlara söyleyeyim.
mynetten örnek ve bu forumdan örnek alabilirsiniz.
örneğin adsenseturkiye.com.tr/ads.txt mynet.com/ads.txt bu dosyalar google tarafından açık olması isteniyor.
Bu soruyada burada açıklık getireyim .

Moderatör tarafında düzenlendi:

mustafaxd123

Üye
Üye
1 Nis 2019
18
13
3
Benim sitem .com ile değil sonu blogspot.com ile bitiyor.

• Beğen