Kazançlarınız risk altında - Ads.txt uyarısı sonrası reklamlarım görünmüyor

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

CetinbasCihat

Üye
Üye
23 Eki 2018
305
225
43
merhaba benim adsense hesabım mollasukru.blogspot.com adresi onaylıdır. Websitemde reklamlar çıkıyor ama kazancınız risk altında ads.txt dosyası bulunmuyor uyarısı veriyor ve gösterim ve görüntülemeleri önemli ölçüde düşürüyor devamlı.
Ben blogger üzerinden ads txt dosyası oluşturdum Burada göründüğü gibi ekledir. mollasukru.blogspot.com/ads.txt ancak adsense uyarısı 4 gündür geçmemekte ve görüntüleme ve gösterimleri çok düşük sayıyor.
yardımcı olabilir misiniz.

Eklemişseniz sıkıntı yapmanıza gerek yok, o uyarının hiç gitmediği de oluyor. Yani siz konu girişlerinize eskisi gibi devam edin, o uyarıyı dikkate almayın :)

• Beğen
Tepkiler: Doğukan Demir

mollasukru

Üye
Üye
12 Haz 2019
12
2
3
Eklemişseniz sıkıntı yapmanıza gerek yok, o uyarının hiç gitmediği de oluyor. Yani siz konu girişlerinize eskisi gibi devam edin, o uyarıyı dikkate almayın :)
ama tıklama görüntülenme ve gösterimleri sürekli düşürüyor. Örnek sabah saat 08:00 de 100 gösterim 90 görüntülenme gösteriyor ben 08:30da baktığımda ise 30 görüntülenme 10 gösterime düşüyor ve devamlı her saat başı bunu yapıyor...

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba Arkadaşlar,

Eğer ads.txt dosyanızı sitenizin ana dizinine atmanıza rağmen 48 saat boyunca uyarı kaybolmuyorsa benimle PM yolu ile iletişime geçiniz. İlgili birim ile iletişime geçelim.

Saygılarımla,
Doğukan

mollasukru

Üye
Üye
12 Haz 2019
12
2
3
Merhaba Arkadaşlar,

Eğer ads.txt dosyanızı sitenizin ana dizinine atmanıza rağmen 48 saat boyunca uyarı kaybolmuyorsa benimle PM yolu ile iletişime geçiniz. İlgili birim ile iletişime geçelim.

Saygılarımla,
Doğukan
bütün yolları denedim çözüm olmadı mail attım adsense yönetimine yine aynı 3 defa üst üste adsense ana ekranında bildirimi göstererek geri bildirim yaptım sorunu çözdüler teşekkürler

more

Üye
Üye
24 Tem 2019
3
1
3
Merhaba arkadaşlar,
Adsense hesabımda onaylı 2 adet domainim ve ads.txt uyarısı mevcuttu. Her iki domain için gereken işlemleri yapınca ads.txt uyarısı kayboldu. Bir süre sonra 3. domain için başvurdum ve onaylandı. Onay ile birlikte ads.txt uyarısı yeniden belirdi. Uyarıyı görünce yeni domain için de ads.txt dosyasını yeni domainin anadizinine yerleştirdim fakat 4 günden fazla oldu fakat uyarı kaybolmadı. Sitelerimde reklam gösteriminde ise sorun bulunmamaktadır. Uyarının bir önemi var mıdır? Varsa standart yöntem dışında yapmam gereken bir husus var mıdır?

Selamlar,

Not: Mesajımdan bir gün sonra ads.txt uyarısı düzeldi.

Son düzenleme: