Kazançlarınız risk altında: Hatası Düzelmiyor?

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Cihat Özgen

Yönetici
Geliştirici
Emekli - Yaşlı
Webmaster
10 Nis 2018
580
567
280
Rusya
www.cihatozgen.net.tr
Merhaba

Değerli arkadaşlar ads.txt dosyası ilk yüklendiğinde yayıncı kimlik numarası ve küçük büyük harf olarak ilk başta hatalı eklendiğinde 48 saat veya üstü bu hata devam edecektir daha sonra bu hata kendiliğinden gidecektir. lütfen bu konuda panik yapmasın kımse. sabırla beklemeniz daha iyi olacaktır.

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba Arkadaşlar,

Sorununuz 48 saat boyunca devam ederse benimle özel mesaj yolu ile iletişime geçin. Gerekli birim ile iletişime geçelim

Saygılarımla,
Doğukan

• Beğen
Tepkiler: Srcddn

Srcddn

Üye
Üye
10 Eki 2018
29
23
3
Gaziantep
muhendiscekmecesi.com
Bu hatayı alan arkadaşlar robots.txt dosyasında ads.txt dosyanızdan izin verin.
Merhaba. Aynı Hata Bende de mevcuttu. Lakin google açıklamalarında blogger kullananların bunu yapmasına gerek yok diye bir ibare vardı. Adsense panelimde uyarı geçmeyince blogger ayarlarında anlatıldığı şekilde ads.txt dosyasını aktif edip bilgileri işledik. Uyarı hala geçmedi.
Bu arada robots.txt dosyası devre dışı durumda bende. Sizin bahsettiğiniz izin verme olayını örnek bir dosya ile açıklayabilir misiniz?

Not: Reklam gösteriminde sıkıntı yoktur. Web Sitesi : Mühendis Çekmecesi

Ek Açıklama 2019-06-28 092724.png

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

AdSense Ekibi “ads.txt” bildirimi ile ilgili yakin zamanda forumda yeni bir yayın paylaşacaktır. Lütfen bekleyin. Ayrıca şunlara dikkat edin:
  • Tüm sitelerinize ads.txt dosyasını uyguladınız mı?
  • Lütfen ads.txt sorun gidericisini kullanın.
  • ads.txt dosyasında ki pub-ID kendi hesabınıza ait olan pub-ID mi?
  • Bu işlemi Blogger üzerinde yapıyorsanız şu yazıyı ; eğer bu işlemi WordPress alt yapısını kullanan bir site üzerinden yapıyorsanız şu eklentiyi kullanın.
  • Son olarak ads.txt dosyaları AdSense ekibi tarafından teker teker incelendiği için o uyarının kalkması 48 saat - 1 hafta arası sürebilir.
Bu bildirim reklam vermeyi engelleyecek olumsuz bir etki oluşturmadığı için kazançlara da “direkt” olarak bir etkisi yoktur.

Saygılarımla,
Doğukan
AdSense Türkiye Destek Takımı

• Beğen
Tepkiler: Sezgin GÜLER

CleineR

Üye
Üye
2 Tem 2019
1
0
1
Yaklaşık aydır, işlem yapmama rağmen uyarı kalkmadı. @ORCYazılım dediği gibi robots dosyasından ads dosyasına izin verelim bakalım düzelecek mi. Teşekkürler.

snm95

Üye
Üye
18 May 2019
58
11
8
Merhaba, arkadaşlar blogger sitem için ilk adsense başvuruda hemen onay aldım 2 günce sitemde reklam aktif olduğunu gördüm mutlu oldum ancak bir sorum var başlıkta belirttiğim gibi "ads.txt" dosyası bulunmadığını söylüyor gerekli olanları uyguladım ama hala düzelmedi bu uygulanması gerekeni dün akşam saatlerinde yaptım düzelmemesinin sebebi var mı veya beklenmesi ya da onay mı gerekiyor?

Böyle sorun yaşayan veya düzelten biri varsa lütfen yardımcı olsun.

Yaşanan sorun:
Kazançlarınız risk altında: Bir veya daha fazla sitenizde ads.txt dosyası bulunmuyor. Gelirinizin olumsuz etkilenmesini önlemek için bu sorunu hemen düzeltin.
Aynı sorun bende de var 2 haftadır aynı hata

Unflix

Üye
Üye
21 Haz 2019
27
9
8
merhaba bana dün hata geldi ve 3 saatte düzelttim. öncelikle ftp ye girin ve sitenizin ana konumuna yani httpdocs ya da http_upload yazan klasorun içine ads.txt diye dosya oluşturun. o dosyaya google'nin verdiği kodu kendi yayıncı kimliğiniz ile düzenleyip siteye atın. sonra siteadresiniz/ads.txt yazın eğer sitede sizin o google kodu gözüküyorsa onaylanır ama hata veriyorsa sitenin bu dosyayı görüntüleme erişimi kapalıdır yani adsense robotu bu yazıyı göremiyordur.

• Beğen
Tepkiler: snm95

snm95

Üye
Üye
18 May 2019
58
11
8
merhaba bana dün hata geldi ve 3 saatte düzelttim. öncelikle ftp ye girin ve sitenizin ana konumuna yani httpdocs ya da http_upload yazan klasorun içine ads.txt diye dosya oluşturun. o dosyaya google'nin verdiği kodu kendi yayıncı kimliğiniz ile düzenleyip siteye atın. sonra siteadresiniz/ads.txt yazın eğer sitede sizin o google kodu gözüküyorsa onaylanır ama hata veriyorsa sitenin bu dosyayı görüntüleme erişimi kapalıdır yani adsense robotu bu yazıyı göremiyordur.
Yanliz ben blogger kullanıyorum