Kazançta düşüşlük

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

MhmdAlmz

Üye
Üye
2 Haz 2018
26
13
3
mhmdalmz.com
Kullandığım reklam türü admob. Daha önce günde 200-300 TL kadar para kazanırken bu para 10 TL ye düştü şuan. Sebebini bilmiyorum fakat Aynı tıklamaya daha az para vermeye başladı. 20-30 tıklamaya 1 TL verdiği bile oluyor anlam veremiyorum. Bir sorun falan mı var acaba ? Çok garip bir şekilde para kazancım sıfıra kadar düştü neredeyse. Geçen ay 5 bin TL alırken bu ay 6. güne gireceğim ve kazancım 62 TL ...... Ne olduğu konuusnda fikrim yok TO da düşüşlük yok %0.9 seviyelerinde ama TBM 0.13 de neden bilmiyorum ... Yardımcı olabilecek var mı ?

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba MhmdAlmz,

AdMob ile ilgili yaşamış olduğunuz kazançlardaki düşüş konusunda bu form size yardımcı olabilir. Daha detaylı bilgi ve destek için lütfen AdMob yardımsayfasını ziyaret edin. AdMob bilindiği üzre mobil platformlarda uygulanan reklam ağı olup adsense den ayrı bir birim ilgilenmektedir.

Kolaylıklar diliyorum.

.

• Beğen
Tepkiler: MhmdAlmz

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Tekrar selam MhmdAlmz,

İnternet servis sağlayıcılarınızla ilgili sorun olabileceğini düşündüğüm için bu durumu hizmet aldığınız yer ile görüşseniz sağlıklı olur. Adsense hesabınız aktifse ve reklam bir kez dahi olsun görünüyorsa adsense ile ilgili sorun yok demektir. Sorununuz hiç reklam gösterilmiyorsa o zaman sorun olacak ve bizle tekrar iletişime geçmiş olacaksınız :)

MhmdAlmz

Üye
Üye
2 Haz 2018
26
13
3
mhmdalmz.com
Tekrar selam MhmdAlmz,

İnternet servis sağlayıcılarınızla ilgili sorun olabileceğini düşündüğüm için bu durumu hizmet aldığınız yer ile görüşseniz sağlıklı olur. Adsense hesabınız aktifse ve reklam bir kez dahi olsun görünüyorsa adsense ile ilgili sorun yok demektir. Sorununuz hiç reklam gösterilmiyorsa o zaman sorun olacak ve bizle tekrar iletişime geçmiş olacaksınız :)
Selam hocam ,

Son kullanıcıdan günde 50-60 adet mail ve mesaj alıyorum. Herkes son zamanlarda şikayetçi bu durumdan anlamış değilim.. Saçma bir şekilde böyle bir sorun ile karşı karşıyayım.. Bakın size göstereyim bütün gelir grafiklerini vs.
Mayıs ayı kazancım 3.9k TL hocam nisanda ise 3.2k TL kazandım. ve ondan sonraki grafik şu şekilde..
https://ibb.co/bNVURo
https://ibb.co/nAt5z8
https://ibb.co/gAcLXT

Mail attım 50 defa hiçbir dönüş olmadı anlamış değilim garip çok garip....

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
MhmdAlmz tekrar selam,

Sitenizin reklam sunumu durumunu farklı bir lokasyondan deneme şansınız var mı? Yada bir arkadaşınız vasıtasıyla farklı bir bölgeden kontrol etme şansınız var mı? Reklam sunumunuz normal akışında ise optimizasyon ile ilgili ve hatta seo çalışması ile ilgili konular üzerinde durmanız hatta reklam boyutlarına ilişkin kılavuzu (adsense yardım da mevcut) incelemeniz çok daha doğru olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: MhmdAlmz

forumexem

Üye
Üye
11 Tem 2018
20
26
13
Bende bir yorum katmak istiyorum hocam mesela yeni içerik girdiğinizde reklamlar göstermez belli bir süre sonra gösterıyor tabiki politika ihlali olmaz ise bazılarında göstermıyor cünki uygun olmadığı için.

MhmdAlmz

Üye
Üye
2 Haz 2018
26
13
3
mhmdalmz.com
MhmdAlmz tekrar selam,

Sitenizin reklam sunumu durumunu farklı bir lokasyondan deneme şansınız var mı? Yada bir arkadaşınız vasıtasıyla farklı bir bölgeden kontrol etme şansınız var mı? Reklam sunumunuz normal akışında ise optimizasyon ile ilgili ve hatta seo çalışması ile ilgili konular üzerinde durmanız hatta reklam boyutlarına ilişkin kılavuzu (adsense yardım da mevcut) incelemeniz çok daha doğru olacaktır.

Hocam bu uygulama android uygulaması olduğu için site değil. Farklı lokasyonlardan farklı telefonlarda denettim (Ülke veya farklı şehir.) Sorun böyle bazılarında gözüküyor bazılarında ise gözükmüyor.

Bende bir yorum katmak istiyorum hocam mesela yeni içerik girdiğinizde reklamlar göstermez belli bir süre sonra gösterıyor tabiki politika ihlali olmaz ise bazılarında göstermıyor cünki uygun olmadığı için.

Hocam Güncelleme attım bir çok kez ondan olabilir mi acaba ? Bir hafta içinde bir 15-20 kez güncelleme geldi ama bir öneminin olmaması gerekiyor sonuçta güncelleme bu.