Kendi Bloguna Yorum Yazmak

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Siyah

Üye
Üye
22 Kas 2019
4
1
3
Merhabalar,

Bu konularda yeniyim, bilgisizim ve meraklıyım. İzlediğim bir SEO youtube videosunda şöyle söyledi: Eğer başka bir hesap açıp konularınızın altına yorum yazarsanız tıklanma sayınız artacaktır.

Fakat bu düşündüğümde Google Adsense kurallarına ters düşer diye tahmin ettim.

Acaba bu Adsense kurallarına aykırı mı? Bilgileriniz var mı acaba?

İyi akşamlar dilerim

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Reklam tiklamaya teşvik etmek politika kurallarina aykiri,ama YouTube için söylüyorum mantigi ayni zaten yoruma begeniye insanlari davet edebiliyorsunuz.İnsanlarin yaptiklari yorumlara cevapta veriyorsunuz yani yorum yapmis oluyorsunuz gönderinizin altına.Peki bu tiklamanizi arttirirmi hayir arttirmaz,pasif olarak gonderinin öne cikmasini sağlayabilir ama sahte hesaplarla yapacağın 20-30 yorum dahi olsa çok fazla faydasini görmezsin dostum ona uğraşacağına daha fazla icerik girmeye vakit harcamani tavsiye ederim.

Cihat Özgen

Yönetici
Geliştirici
Emekli - Yaşlı
Webmaster
10 Nis 2018
580
567
280
Rusya
www.cihatozgen.net.tr
Merhabalar,

Bu konularda yeniyim, bilgisizim ve meraklıyım. İzlediğim bir SEO youtube videosunda şöyle söyledi: Eğer başka bir hesap açıp konularınızın altına yorum yazarsanız tıklanma sayınız artacaktır.

Fakat bu düşündüğümde Google Adsense kurallarına ters düşer diye tahmin ettim.

Acaba bu Adsense kurallarına aykırı mı? Bilgileriniz var mı acaba?

İyi akşamlar dilerim
Merhaba.

Hangi seoucunun videosunu izlediyseniz birdaha izlemeyin. O seoucunun kendine hayrı yokki size bir hayrı olsun. Sahtekarlık yaparak seoucu olunmuyor.
@Atacba arakadışımızın desiği gibi kaliteli içerik üretin zaten ziyaretçiler yorum yapacaktir. Ve sizde yapılan yorumlara karşılık verirsiniz. Bu tür alengirli işlere girmenize gerek yoktur