Kimliğiniz doğrulanmadı hatası

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

muhammetkoc

Üye
Üye
12 Nis 2020
72
24
8
Merhaba ben adsense kimliğimi onaylasın diye yolladım ama onaylanmadı. Kendi kimliğimi yolladım Yani ama kabul etmedi. Bu mail atıllar Sağladığınız belgelere dayanarak kimliğiniz doğrulanamıyor. Doğrulama için izin verilen maksimum deneme sayısına ulaşmış veya uygun olmayan fotoğraflar yüklemiş olabilirsiniz.

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
439
188
43
Adsense deki kimlik bilgileri size mi ait , yoksa adsense nin bağlı olduğu mail başkasının mı? Eğer sizinse adsense deki vermiş olduğunuz kimlik bilgilerinizi bulunduğunuz ülke vede adresi size ait olan bölümü kontrol edin(doğum tarihi v.s) , başkasına aitse, sizin, o kişinin bilgilerini göndermeniz gerekiyor

muhammetkoc

Üye
Üye
12 Nis 2020
72
24
8
Adsense deki kimlik bilgileri size mi ait , yoksa adsense nin bağlı olduğu mail başkasının mı? Eğer sizinse adsense deki vermiş olduğunuz kimlik bilgilerinizi bulunduğunuz ülke vede adresi size ait olan bölümü kontrol edin(doğum tarihi v.s) , başkasına aitse, sizin, o kişinin bilgilerini göndermeniz gerekiyor
Bana aitti ama 18 yaşında küçüğüm diyemi kabul etmedi acaba. Yeniiden yollamak istiyorum ama olmuyor

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Bana aitti ama 18 yaşında küçüğüm diyemi kabul etmedi acaba. Yeniiden yollamak istiyorum ama olmuyor

@Must Leisure değerli desteğiniz ve katkılarınız için minnettarım, çok teşekkürler.

@muhammetkoc selam,

AdSense Program Politikaları ve Şartlar/Koşullar a göre 18 yaşın altında bulunan kullanıcıların hesap oluşturmasına izin verilmemektedir. Ebeveyniniz adına yeni bir hesap açarak işlemlere ebeveyniniz kontrolünde devam edebilirsiniz.

İyi dileklerimle,