Kimlik Doğrulaması (18 Yaş Altı)

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Mahmut YAŞAR

Üye
Üye
25 Ocak 2022
3
0
1
Daha önce kimlik doğrulama için kimlik göndermiştim fakat yanlışlıkla kendi kimliğimi göndermiştim ama henüz 18 yaşına girmedim ve kimliğim onaylanmadı bu yüzden velimin kimliğini yani ebeveyn kimliğimi göndermek istiyorum ama hâlâ adsense hesabıma yeniden kimlik doğrulaması yapmam için form gelmedi sadece "ilgilenmesi gerekiyor" diye bir uyarı var bir türlü kimlik doğrulaması yapamıyorum lütfen yardımcı olun

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-01-21-07-57-14-524_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-01-21-07-57-14-524_com.android.chrome.jpg
    422.3 KB · Görüntüleme: 2

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Daha önce kimlik doğrulama için kimlik göndermiştim fakat yanlışlıkla kendi kimliğimi göndermiştim ama henüz 18 yaşına girmedim ve kimliğim onaylanmadı bu yüzden velimin kimliğini yani ebeveyn kimliğimi göndermek istiyorum ama hâlâ adsense hesabıma yeniden kimlik doğrulaması yapmam için form gelmedi sadece "ilgilenmesi gerekiyor" diye bir uyarı var bir türlü kimlik doğrulaması yapamıyorum lütfen yardımcı olun
Merhaba,

Google AdSense program politikaları gereği 18 yaş altındaki kullanıcıların AdSense hesabı oluşturmasına izin verilmemektedir. Böyle bir durumda Veliniz adına bir hesap oluşturup (tüm sorumluluk velinize ait olur) AdSense için hiç kullanılmamış bir telefonla doğrulama yaparak işlemlere devam etmenizi öneriyorum.