Kimlik doğrulaması başarısız olduğundan reklam birimlerinde reklam gösterilmiyor.

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

3Mares

Üye
Üye
20 Kas 2020
1
0
1
Adsense kimlik doğrulaması istedi benden ve 3-4 kere göndermeme rağmen kabul edilmedi(PİN DEĞİL, ALLAH AŞKINA PİN DEN BAHSETMEYİN, MEVZU KİMLİK DOĞRULAMASI). Böyle bir uyarı alıyorum ve İŞLEM kısmına bastığım zaman da beni bu sayfaya gönderiyor. Topluluk kısmına 5 kere yazdım hiçbirine yanıt vermediniz! Nasıl bir yol izlemeliyim bunun açıklamasını bekliyoru!
Adsız111111111111111111111.png

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Adsense kimlik doğrulaması istedi benden ve 3-4 kere göndermeme rağmen kabul edilmedi(PİN DEĞİL, ALLAH AŞKINA PİN DEN BAHSETMEYİN, MEVZU KİMLİK DOĞRULAMASI). Böyle bir uyarı alıyorum ve İŞLEM kısmına bastığım zaman da beni bu sayfaya gönderiyor. Topluluk kısmına 5 kere yazdım hiçbirine yanıt vermediniz! Nasıl bir yol izlemeliyim bunun açıklamasını bekliyoru!
Ekli dosyayı görüntüle 1590
Merhaba,

- Daha evvel bir kaç adres değişikliği yaptınız mı?
- Yaşınız 18 veya üzeri midir?
- Google ürünlerinden kullandığınız başka ürün varsa (Google pay vs.) oradaki bilgilerle AdSense e girmiş olduğunuz bilgiler tutarlı mıdır?

Yukarıda belirtilen unsurlardan bir veya birkaçından dolayı şüphe edilen hesapların Adres doğrulamasına onay verilmemektedir.

Lütfen AdSense panelinizin sol tarafında bulunan sekmelerin en altındaki 'Geri Bildirim' sekmesini kullanarak talebinizi iletin.

Kolaylıklar diliyorum.