Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MERHABA BEN KKTC DE YAŞIYORUM VE ANLADIĞIM KADARIYLA KKTCDE PİN TESLİMİ SORUNU VARMIŞ YANİ PİN KODUMU TESLİM ALAMAYACAĞIM BUNUN İÇİN NELER YAPABİLİRİM KONUMUMU NASIL DEĞİŞTİREBİLRİİM VEYA PİN KODUMU NASIL ALABİLİRİM
Seyfettin Dem Cad. No : 137 / C Yenişehir Lefkoşa
Mersin 10 TURKEY
Kıbrıs posta dağım işlerini PTT yapıyor, google ile aslında bir alakasi yoktur. PTT "Mersin 10" gördüğünde Kıbrıs olduğunu anlıyor ve Kıbrıs'a yönlendiriyor. Siz adresi seçerken Türkiye seçerek devam edin ve adresi gönderdiğim örnekteki gibi girin.
Seyfettin Dem Cad. No : 137 / C Yenişehir Lefkoşa
Mersin 10 TURKEY
Kıbrıs posta dağım işlerini PTT yapıyor, google ile aslında bir alakasi yoktur. PTT "Mersin 10" gördüğünde Kıbrıs olduğunu anlıyor ve Kıbrıs'a yönlendiriyor. Siz adresi seçerken Türkiye seçerek devam edin ve adresi gönderdiğim örnekteki gibi girin.
Kıbrıs postalarında Mersin 10 görüldüğünde Kıbrıs'a yönlendiriliyor. Sorun olacağını düşünmüyorum. Şimdiden PIN mektubunuza bir an önce kavuşmanızı dilerim.
bu söylediğiniz yöntemleri uyguladım bir sıkıntı olmadı google adsenseyi silip tekrar mersin 10 turkey olarak yaptık orası tamam
şimdi vergi formunu dolduracağım orada bana ülke seçmemi istiyor kıbrıs olarakmı sececeğim türkiye olarakmı seçip devam edeceğim ?
bu söylediğiniz yöntemleri uyguladım bir sıkıntı olmadı google adsenseyi silip tekrar mersin 10 turkey olarak yaptık orası tamam
şimdi vergi formunu dolduracağım orada bana ülke seçmemi istiyor kıbrıs olarakmı sececeğim türkiye olarakmı seçip devam edeceğim ?
Türkiye olarak seçin ve yine il sorarsa Mersin 10 olarak devam edin. Ödemeleri Türkiye Cumhuriyeti nezdindeki TL hesapları ile alacağınız için bu durum bu şekilde olması gerekiyor.
teşekürler bir sorum daha var ben google adsenseyi giriş yapınca ana sayfasında site ekle seçenekleri çıkıyor ama ben youtube studio hesabımı zaten ekledim ve bana tekrardan site ekle seçeneği cıkıyor
teşekürler bir sorum daha var ben google adsenseyi giriş yapınca ana sayfasında site ekle seçenekleri çıkıyor ama ben youtube studio hesabımı zaten ekledim ve bana tekrardan site ekle seçeneği cıkıyor
Youtube için adsense kullanan kullanıcıların menülerinde 'Sitelerim' sekmesini görmeleri normaldir. İlerde bir URL adresi (site.com gibi) üzerinden başvuru gönderirseniz tam onaylı bir hesaba kavuşmanız için herkeste standart görünen özelliktir.
Site eklemezseniz herhangi bir şey yapmanıza gerek yoktur. Youtube için adsense alan kullanıcıların hesapları Bardırma İş Ortaklığı (yarı onaylı gibi düşünün) şeklinde geçer. Site.com gibi bir URL adresi üzerinden başvurmuş ve onay almış kullanıcıların ki ise içerik için adsense (tam onaylı) şeklinde olur.