Lütfen fazla olan adsense adreslerimi kapatınız...

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

omer7878

Üye
Üye
25 Mar 2021
2
0
1
sayın yetkililer youtubede 3 tane kanalım var ve kanalı ilk açtığımda adsense hesabı açtım adıma 3 tane hesap var şuanda tabi bilmiyordum ki bir tane olması gerektiğini şimdi yeni 1000 abonem oldu ve adsense onaylama konusuna gelince durum diğerlerini kapat diyor lütfen bu konuda bana yardımcı olunuz. ana kanal mail adresim: @gmail.com silinmesi gereken adresler: @gmail.com ve @gmail.com lütfen bu adresleri silip diğerini aktif eder misiniz rica ediyorum... bir buçuk yılı aşkın zamandır bu günü bekledim ama şimdi ortada kaldım... ilginiz için şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Merhaba malesef burda böyle bir işlem yapılmıyor,eğer hesaplara erişiminiz varsa kapatmanız gerekmekte,yoksa hali hazırda politika ihlali yaptıgınız için kendi adınıza adsensten para kazanamayacaksınız bu durumda bır yakınınız adına adsens hesabı acabilirsiniz

omer7878

Üye
Üye
25 Mar 2021
2
0
1
Merhaba malesef burda böyle bir işlem yapılmıyor,eğer hesaplara erişiminiz varsa kapatmanız gerekmekte,yoksa hali hazırda politika ihlali yaptıgınız için kendi adınıza adsensten para kazanamayacaksınız bu durumda bır yakınınız adına adsens hesabı acabilirsiniz
peki teşekkür ederim

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com