LÜTFEN YARDIM 4 DEFA OLDU GOOGLE ADSENSE

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İsaygt

Üye
Üye
20 Ara 2020
18
3
3
Arkdşlar merhaba lütfen yardim eder misiniz çok acil sorunum şu :
Pin doğrulama da sorun yaşıyorum şu an pin isteminin ardından yaklaşık 4.5 ay geçti geçen ay yani kasımın 26 sında normalde 3 pin istedik bu ayın 2 sinde 3. Pin istemenin ardından 1 ay geçtiği için dogrulama yaparız diye düşünmüştüm geçen kasımın 26 sında yine baktık bu sefer yine pini yeniden gönder yeri çıkmıştı yani 4 defa istemiş olduk ve bu sondur diye düşündüm artık bakmadım 4.defa pin isteminin ardından bu ayın 26 sında 1 ay geçecekti bugün yine baktım acaba var mı diye baktım yine pini yeniden gönder yeri çıkmış bunuda istesek 5.olacak lütfen yardım edin kanallarımin para kazanması kapandı 4.5 ay geçti ne yapmam lazim

Eren "Antares" Akkuş

Google Platin Ürün Uzmanı
Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Merhabalar,

PIN sürecinde sonuncu PIN mektubu 4. PIN mektubu olup, 4. PIN mektubu talebiniz üzerinden 4 hafta geçtikten sonra manuel doğrulama yapabileceksiniz. Her ne kadar birçok kez kere PIN mektubu talep etmiş olsanız da, sistemde bu durum farklı görünür.

Merak etmeyin, süreç tamamlandığında PIN doğrulamanız bir şekilde yapılacaktır.
Sabırla PIN sürecinin (sonuncu olan 4. PIN) sistemsel olarak tamamlanmasını beklemenizi rica ediyorum. Sistemsel olarak bu süreç tamamlanmadan, manuel doğrulama şansınız bulunmamaktadır.
PIN mektupları takipsiz bir şekilde PTT kanalı ile gönderildiğinden, ulaşması oldukça güç bir hal almakta olup;

- Pin sorun gidericisini öncelikli olarak kullanmanızı,
- Posta kutunuzu sık sık kontrol etmenizi,
- Konu komşunuza haber vermenizi,
- Hatta çocukları bilgilendirmenizi,
- Tanıyorsanız postacınızla iletişim kurmanızı öneriyorum.

PIN'iniz kaybolduysa, bu talimatları izleyerek en fazla 4 defa PIN isteğinde bulunabilirsiniz. Yeni bir PIN isteyebilmeniz için son PIN’inizin gönderilmesinden sonra 4 hafta beklemeniz gerektiğini unutmayın. Yeni bir PIN istemeden önce lütfen ödeme adresinizin doğru olduğundan emin olun. 4 PIN isteme hakkınızı da kullandığınız halde hiç PIN almadıysanız, lütfen hesabınızda oturum açın. Ana sayfanızda, adresinizi doğrulamak amacıyla bize resmi belge gönderme işlemini nasıl yapacağınızı açıklayan talimatların yer aldığı bir uyarı göreceksiniz.

PIN mektubunuzun adresinize ulaşmaması ile ilgili temel sorunlar:

- Adsense e kaydolurken doğru adres bilgileri girilmemesi ve sonradan düzeltme,
- Posta kodunuzun doğru şekilde girilmemesi,
- Postacınızın inisiyatifinde olmanız,
- Yaşınızın henüz 18 i doldurmadığı tespit edilmişse,
- Sürekli adres değişikliği yapmışsanız,
- Alacaklı adınız ve soyadınız tutarsız ise,

gibi temel nedenlerle PIN mektubu ulaşmasında sıkıntılar yaşanmaktadır. Resmi belge (nüfus cüzdanı, edevlet kanalı ile temin ettiğiniz ikamet evrağınız) gönderme aşamasına geldiğinizde PIN mektubunuzu manuel olarak doğrulayabileceksiniz. Herhangi bir gelir kaybınız olmayacaktır.

Saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

İsaygt

Üye
Üye
20 Ara 2020
18
3
3
Merhabalar,

PIN sürecinde sonuncu PIN mektubu 4. PIN mektubu olup, 4. PIN mektubu talebiniz üzerinden 4 hafta geçtikten sonra manuel doğrulama yapabileceksiniz. Her ne kadar birçok kez kere PIN mektubu talep etmiş olsanız da, sistemde bu durum farklı görünür.

Merak etmeyin, süreç tamamlandığında PIN doğrulamanız bir şekilde yapılacaktır.
Sabırla PIN sürecinin (sonuncu olan 4. PIN) sistemsel olarak tamamlanmasını beklemenizi rica ediyorum. Sistemsel olarak bu süreç tamamlanmadan, manuel doğrulama şansınız bulunmamaktadır.
PIN mektupları takipsiz bir şekilde PTT kanalı ile gönderildiğinden, ulaşması oldukça güç bir hal almakta olup;

- Pin sorun gidericisini öncelikli olarak kullanmanızı,
- Posta kutunuzu sık sık kontrol etmenizi,
- Konu komşunuza haber vermenizi,
- Hatta çocukları bilgilendirmenizi,
- Tanıyorsanız postacınızla iletişim kurmanızı öneriyorum.

PIN'iniz kaybolduysa, bu talimatları izleyerek en fazla 4 defa PIN isteğinde bulunabilirsiniz. Yeni bir PIN isteyebilmeniz için son PIN’inizin gönderilmesinden sonra 4 hafta beklemeniz gerektiğini unutmayın. Yeni bir PIN istemeden önce lütfen ödeme adresinizin doğru olduğundan emin olun. 4 PIN isteme hakkınızı da kullandığınız halde hiç PIN almadıysanız, lütfen hesabınızda oturum açın. Ana sayfanızda, adresinizi doğrulamak amacıyla bize resmi belge gönderme işlemini nasıl yapacağınızı açıklayan talimatların yer aldığı bir uyarı göreceksiniz.

PIN mektubunuzun adresinize ulaşmaması ile ilgili temel sorunlar:

- Adsense e kaydolurken doğru adres bilgileri girilmemesi ve sonradan düzeltme,
- Posta kodunuzun doğru şekilde girilmemesi,
- Postacınızın inisiyatifinde olmanız,
- Yaşınızın henüz 18 i doldurmadığı tespit edilmişse,
- Sürekli adres değişikliği yapmışsanız,
- Alacaklı adınız ve soyadınız tutarsız ise,

gibi temel nedenlerle PIN mektubu ulaşmasında sıkıntılar yaşanmaktadır. Resmi belge (nüfus cüzdanı, edevlet kanalı ile temin ettiğiniz ikamet evrağınız) gönderme aşamasına geldiğinizde PIN mektubunuzu manuel olarak doğrulayabileceksiniz. Herhangi bir gelir kaybınız olmayacaktır.

Saygılarımla
Cevabınız için teşekkürler. Umarım sorunu anlamışsınızdır yani şu an bekliyeyim mi? 4. Pini istedik ayın 26 sında 1 ay oluyor ama yinede pini yeniden gönder yeri çıktı bekliyelim mi yani o zaman yapalım mi manuel doğrulama

Eren "Antares" Akkuş

Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
4. pini istemişsiniz şimdi sadece 4 hafta bekleyin PİN gelirse doğrularsınız gelmez ise e devletten alacağınız resmi ikametgah belgesi ile doğrulayabileceksiniz.

Saygılarımla

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Cevabınız için teşekkürler. Umarım sorunu anlamışsınızdır yani şu an bekliyeyim mi? 4. Pini istedik ayın 26 sında 1 ay oluyor ama yinede pini yeniden gönder yeri çıktı bekliyelim mi yani o zaman yapalım mi manuel doğrulama
Merhaba,

Ekip arkadaşım @Eren Akkuş a ilettiği yanıt için çok teşekkür ediyorum.

Evet sistemsel olarak sürecin tamamlanmasının ardından manuel doğrulama yapabilmeniz için 'Bize ulaşın' sekmesini görürsünüz. O sekmeye dokunarak ikamet evrağınızı göndermeniz dahilinde doğrulamanız (yaşınız 18 veya üzeri ise) yapılır :)

Kolay gelsin.

İsaygt

Üye
Üye
20 Ara 2020
18
3
3
Merhaba,

Ekip arkadaşım @Eren Akkuş a ilettiği yanıt için çok teşekkür ediyorum.

Evet sistemsel olarak sürecin tamamlanmasının ardından manuel doğrulama yapabilmeniz için 'Bize ulaşın' sekmesini görürsünüz. O sekmeye dokunarak ikamet evrağınızı göndermeniz dahilinde doğrulamanız (yaşınız 18 veya üzeri ise) yapılır :)

Kolay gelsin.
İkinizede çok teşekkürler ama benim anlamadığım pini yeniden gönder yeru nedeb yine çıktı acaba normal bişi mi acaba

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
İkinizede çok teşekkürler ama benim anlamadığım pini yeniden gönder yeru nedeb yine çıktı acaba normal bişi mi acaba
Tekrar merhaba,

Rica ederiz. PIN sürecini tamamen Robot takip ettiği için tüm kararı Robot veriyor :) Robot un anladığı 4. PIN (sonuncu olan) talebiniz üzerinden bir aylık süre geçmiş mi ona bakıyor. Robot a göre henüz geçmemişse, bir kez daha PIN gönderiyor. Merak etmeyin süreç bir şekilde tamamlanacaktır.

İsaygt

Üye
Üye
20 Ara 2020
18
3
3
Tekrar merhaba,

Rica ederiz. PIN sürecini tamamen Robot takip ettiği için tüm kararı Robot veriyor :) Robot un anladığı 4. PIN (sonuncu olan) talebiniz üzerinden bir aylık süre geçmiş mi ona bakıyor. Robot a göre henüz geçmemişse, bir kez daha PIN gönderiyor. Merak etmeyin süreç bir şekilde tamamlanacaktır.
Teşekkürler umarım öyle olur ayın 26 sini bekliyorum o zaman çünkü 4.5 aydan fazladır bekliyorum umarım olur 🤗

Eren "Antares" Akkuş

Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Yusuf Hocama verdiği cevaplardan ötürü teşekkür ediyorum. Sayın kullanıcı soruyu kilitliyorum herhangi bir sorun çıkarsa yeni konu açmaktan çekinmeyiniz lütfen

Saygılarımla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...