Merhabalar Ben Tevfik

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Tevfik

Üye
Üye
7 Ağu 2019
3
6
3
Merhaba arkadaşlar, ismim Tevfik.

Kayseri'de yaşıyorum ve burasıyla Mustafa kardeşim aracılığıyla tanıştım. Bizim de sitemiz de Adsense mevcut çok şükür, eğer herhangi bir sorun veya aklıma takılan bir durum olursa direkt olarak buraya yazacağım. Çok güzel ve sağlam bir proje olmuş, yapımda emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim.

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba arkadaşlar, ismim Tevfik.

Kayseri'de yaşıyorum ve burasıyla Mustafa kardeşim aracılığıyla tanıştım. Bizim de sitemiz de Adsense mevcut çok şükür, eğer herhangi bir sorun veya aklıma takılan bir durum olursa direkt olarak buraya yazacağım. Çok güzel ve sağlam bir proje olmuş, yapımda emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim.

@Tevfik çok teşekkür eder, aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız :)

• Beğen
Tepkiler: Tevfik

Tevfik

Üye
Üye
7 Ağu 2019
3
6
3
Böyle güzel bir platformu oluşturduğunuz için ben teşekkür ederim, emeğinize ve yüreğinize sağlık. Gayet güzel bilgiler dönüyor site içerisinde fakat aktiflik keşke biraz daha yoğun olsa. Güzel reklamlar ile çok iyi yerlere geleceğinden hiçbir şüphem yok, site muhteşem olmuş.

• Sevdim
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Böyle güzel bir platformu oluşturduğunuz için ben teşekkür ederim, emeğinize ve yüreğinize sağlık. Gayet güzel bilgiler dönüyor site içerisinde fakat aktiflik keşke biraz daha yoğun olsa. Güzel reklamlar ile çok iyi yerlere geleceğinden hiçbir şüphem yok, site muhteşem olmuş.

@Tevfik, güzel temennileriniz ve iyi dilekleriniz için müteşekkiriz :) Aktiflik konusunu ise; yanıtsız soru ve sorun kalmaması adına, siz gibi bilgili ve saygın değerli arkadaşlarımızla bu durumu aşacağımıza inanıyorum. Henüz 2. yaşında olan nezih ve sakin platformumuz, planlı ve kademeli bir şekilde, sağlam adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Reklam konusunda önerileriniz çok önemlidir. Öncelikle, bir kaç paragraf yukarıda bahsettiğim gibi, cevapsız soru ve sorunun bırakılmayacağı bir ekip ile programlı çalışmak gerekiyor. Tüm kullanıcılarımızdan, 24 saat online olamadığım için özürlerimi kabul etmelerini rica ediyorum. Birden fazla iş dalında, bir çok konu ile ilgilendiğim için, zaman ile olan kavgamda galip oldukça ve elimden geldiğince aranızda olmaya özen göstereceğim. Yokluğumu aratmayan değerli yönetici, geliştirici ve destek ekibimize (@Cihat Özgen @CetinbasCihat @Mustafa @DoğukanDemir @gugilabla @Barış Savran @Mübariz Zülfiqarov @EmreKilic ve @Sezgin Güler) huzurunuzda çok teşekkür ediyor, her birinin başarıları takdir ederek devamını diliyorum.

Tekrar aramıza hoşgeldin :)

Sevgiler,
Yusuf