Merhabalar Sitenizi inceliyoruz yazıyor ama tahmini kazançlar açıldı

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

netbilircom

Üye
Üye
16 Ara 2020
13
5
3
5 Gün önce websitem için adsense başvurusu yaptım ve sitenizi inceliyoruz yazı vardı sürekli bugün tahmini kazançlar bölümü açıldı şeffaflık uyarısı verdi daha sonra sitemi şeffaf hale getirdim ama hala sitenizi inceliyoruz yazıyor bunun sebebi ne olabilir
Teşekkürler

halil

Üye
Üye
Banlı Üye
1 Ara 2020
180
114
43
Uzun sürmüş. Normalde 2 gün içinde cevap geliyor. Gri liste denen bir şeye takılmış olabilir. Site adresinizi verin isterseniz problem var mı diye bakalım.

halil

Üye
Üye
Banlı Üye
1 Ara 2020
180
114
43
Gördüğüm kadarıyla hakkında kısmı çok kısa. Site veya ekibiniz hakkında çok uzun olmayan bir bilgilendirme yazısı yazabilirsiniz. Şu problem mi bilmiyorum ama forum içerisinde problem olabileceğini söyleyenler var: http://safirtema.com/common_files/grayads/728x90.png
Wordpress kullanıyorsunuz, siteniz için bir site simgesi (favicon) ekleyebilirsiniz. Gördüğüm kadarıyla SEO puanlamasına dikkat etmiyorsunuz. Bir SEO eklentisi kurun. Mesela ben Rank Math kullanıyorum. Makalelerinizde buna dikkat ederek Google'ın daha iyi indexlemesini sağlayabilirsiniz.
Bir de sitenizi Google Search Console ve Analytics'e bağladınız mı? Bunların da etkili olduğu söylenir ki bu araçları kullanarak sitenizi inkişaf ettirebilirsiniz.

netbilircom

Üye
Üye
16 Ara 2020
13
5
3
Söylediğiniz noktalara dikkat edicem adsense ye girdigim zaman siteler bölümde sitem gözükmüyor tekrar eklesem mi sizce

• Beğen
Tepkiler: halil

halil

Üye
Üye
Banlı Üye
1 Ara 2020
180
114
43
Söylediğiniz noktalara dikkat edicem adsense ye girdigim zaman siteler bölümde sitem gözükmüyor tekrar eklesem mi sizce
Hayır, işe yaramaz. Sitenizi düzeltmenizi, daha doğrusu iyileştirmenizi bekliyor olabilir yahut bazen gri listeye alma ve bekletme hali de olabiliyor ama ilk defa Adsense'ye başvurduğunuz için bunu yapmanız bir şey ifade etmez. @Bayram ŞENAKAR Bey daha iyi malumat verebilir bu konuda.

halil

Üye
Üye
Banlı Üye
1 Ara 2020
180
114
43
Azmedin. Kendinizi hep daha fazla inkişaf ettirmeğe çalışın, bu işler sanıldığı kadar kolay değil ne yazık ki. Fakat eğer başarılı olursanız da karşılığını alırsınız. Sadece Google Adsense olarak düşünmeyin. Siteze hatrı sayılır ziyaretçiler geldiğinde normal olarak direk de reklam verebilirler. Tabii Adsense büyük bir moral kaynağı... orası ayrı.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395