Neden Onaylanmıyorum?

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dobby

Üye
Üye
4 Kas 2019
13
0
1
AdSense'e ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ederiz. Uzmanlarımız yaptıkları inceleme sonucunda başvurunuzun programımızın ölçütlerini karşılamadığına karar verdi. Maalesef sizi programımıza kabul edemiyoruz.

Hatası vermektedir.
İnternet Sitem: GELECEK POSTASI

Bir Misafir

Destek Ekibi
Destek Ekibi
28 May 2019
117
129
43
AdSense'e ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ederiz. Uzmanlarımız yaptıkları inceleme sonucunda başvurunuzun programımızın ölçütlerini karşılamadığına karar verdi. Maalesef sizi programımıza kabul edemiyoruz.

Hatası vermektedir.
İnternet Sitem: GELECEK POSTASI
Adsense onayı almak için şu konulara dikkat etmek gerekiyor:
1-Sitede kopya içerik olmamalı
2-Resim, video gibi telif hakkı olan materyaller içermemeli
3-Yazılar çok kısa olmamalı
4- Yazı içeriği faydalı, bilgi içerikli olursa iyi olur
5-Başvuru yaptığınızda sitede başka reklam bulundurmamak gerekiyor
Sitenizde bu maddelere uymayan içerik varsa bunları düzeltin.
Destek ekibi size daha fazla yardımcı olacaktır. Ben size belli başlı birkaç maddeyi yazdım.

Son düzenleme:

Dobby

Üye
Üye
4 Kas 2019
13
0
1
Adsense onayı almak için şu konulara dikkat etmek gerekiyor:
1-Sitede kopya içerik olmamalı
2-Resim, video gibi telif hakkı olan materyaller içermemeli
3-Yazılar çok kısa olmamalı
4- Yazı içeriği faydalı, bilgi içerikli olursa iyi olur
5-Başvuru yaptığınızda sitede başka reklam bulundurmamak gerekiyor
Sitenizde bu maddelere uymayan içerik varsa bunları düzeltin.
Destek ekibi size daha fazla yardımcı olacaktır. Ben size belli başlı birkaç maddeyi yazdım.

1- Adsense üyeliği alanların sitelerinin bir çoğu kopyadır sadece kopyaladıkları yazı da düzenlemeler yapmıştır. Milyonlarca insan özgün içerik yazacağını sanmıyorum.
2- Telif hakkı olanlar paylaşıma açıksa onlar telif hakkına girmez.
3- Yazılar uzun.
4- Yazı içeriği faydalı ve bilgi edindirici.
5- Başka reklam yoktur.
6- Site hit sayım oldukça iyidir.

Bir Misafir

Destek Ekibi
Destek Ekibi
28 May 2019
117
129
43
1- Adsense üyeliği alanların sitelerinin bir çoğu kopyadır sadece kopyaladıkları yazı da düzenlemeler yapmıştır. Milyonlarca insan özgün içerik yazacağını sanmıyorum.
3- Yazılar uzun.
5- Başka reklam yoktur.
Tabii öyle diyorsanız ben bir şey diyemem. Benim amacım size sadece yardımcı olmaktı.

Cihat Özgen

Yönetici
Geliştirici
Emekli - Yaşlı
Webmaster
10 Nis 2018
580
567
280
Rusya
www.cihatozgen.net.tr
3- Yazılar uzun.
5- Başka reklam yoktur.
Merhaba.

Telif hakkı paylaşıma açıksa onlar telif hakkına girmez diyorsunuz. örnek olarak ben size bir site ismi vereyim paylaşıma açık alıp sitenizde yayınlayın 10 dk sonra bakın size nasıl telif hakkı e postası geliyor.
kendimden örnek vereyim şahsıma ait bir bir forum sitesinde paylaştığım yazıyı birileri alıp ticari amaçlar doğrultusundan paylaşmış. bugün şikayetim üzerine paylaştığı site telif yedi.

Size açıkça şunu diyeyim siteniz görsel ve tasarım konusunda birazdaha geliştirin bence siteniz red yeme sebebinden biride bu siteniz anlaşılır değil sitenizi kontrol ettiğimde iletişim bölümünde google tarafından form eklemişsiniz ortada form yok üstte Müşteri Temcilcisi yazıyor. Siteniz bilgi paylaşım sitesimi yoksa kurumsal bir firmamısınız Neye yönelik müşteri temcilsiliğiniz var . neden onay alamıyorsunuz diye size bir çok neden sayarım burada

Dobby

Üye
Üye
4 Kas 2019
13
0
1
Merhaba.

Telif hakkı paylaşıma açıksa onlar telif hakkına girmez diyorsunuz. örnek olarak ben size bir site ismi vereyim paylaşıma açık alıp sitenizde yayınlayın 10 dk sonra bakın size nasıl telif hakkı e postası geliyor.
kendimden örnek vereyim şahsıma ait bir bir forum sitesinde paylaştığım yazıyı birileri alıp ticari amaçlar doğrultusundan paylaşmış. bugün şikayetim üzerine paylaştığı site telif yedi.

Size açıkça şunu diyeyim siteniz görsel ve tasarım konusunda birazdaha geliştirin bence siteniz red yeme sebebinden biride bu siteniz anlaşılır değil sitenizi kontrol ettiğimde iletişim bölümünde google tarafından form eklemişsiniz ortada form yok üstte Müşteri Temcilcisi yazıyor. Siteniz bilgi paylaşım sitesimi yoksa kurumsal bir firmamısınız Neye yönelik müşteri temcilsiliğiniz var . neden onay alamıyorsunuz diye size bir çok neden sayarım burada
İletişim formu nasıl yok?
Google Form eklenmiş.
Müşteri hizmetleri mevcuttur 7/24 destek için bunda onaylanmayacak ne var. Tema hazır zaten blog tarafından bunu google düşünmesi gerek bence benden profesyonel çalışma beklemesin bir zahmet.
Kurumsal değil açıkcası.

Cihat Özgen

Yönetici
Geliştirici
Emekli - Yaşlı
Webmaster
10 Nis 2018
580
567
280
Rusya
www.cihatozgen.net.tr
İletişim formu nasıl yok?
Google Form eklenmiş.
Müşteri hizmetleri mevcuttur 7/24 destek için bunda onaylanmayacak ne var. Tema hazır zaten blog tarafından bunu google düşünmesi gerek bence benden profesyonel çalışma beklemesin bir zahmet.
Kurumsal değil açıkcası.

Google Düşünsün Ve sizden profesyonel çalışma beklemesin öylemi. Peki Google'ye bunu bizzat iletirim.

Bu arada birde sizden bir konu hakkında birşey rica edebilirmiyim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...