Merhaba,
Öncelikle katkılarından dolayı
@Cihat Özgen,
@Bir Misafir ve
@takım lideri'ne teşekkürler.
Sizinle aynı işi yaptığım söyleyebilirim ancak belli ki siz benimle aynı işi yapmıyorsunuz.
Ortaya attığınız bir iddia var: "Uzman" tasarım ve Güvenlik (ki kendiniz uymasanız da şöyle bir ibare bulunmakta: Dökümanların telif hakkı).
Öncelikle: Siz bu işe saatlerinizi vermeyecekseniz, sürekli olarak projenizin başında durmayacaksanız,
Özgün içerik yazmayacaksanız, altını dolduramadığınız kelimeleri kullanmayı bırakmayacaksanız hemen şimdi bu işi bırakın.
Profesyonel tasarım yapıyoruz, uzman ekibimiz var diyorsunuz; kendi sitenizin haline bakın. Adam akıllı bir siteniz yok ve hala benden profesyonel tasarım beklemeyin diyorsunuz. Eeee? O zaman neden bu işte uzman bir ekibiniz olduğunu söylüyorsunuz?
Sitemin halini sorgulamak size kalmamış ben böyle mutluyum açıkcası sizden tasarım hakkında yorum istemedim.
Kopya içerik kullananlar kazanamıyor zaten.
Görüşlerimi iyi oku.
Telif hakkı varsa bir kereye mahsus tek bir sitede paylaşılır. Bu sitede paylaşıldığı sizin çalabileceğiniz anlamına gelmez.
Paylaşmak çalmak değildir.
Uzun olması bir yere kadar önemli. Uzun da, siz kendiniz mi yazdınız sanki?
Evet ben yazdım.
Faydalı olması sizin ürettiğiniz anlamına gelmiyor.
Ne fark eder ki.
Bu siteye nasıl bir hit çektiniz acaba?
Aklını kullanan çeker.
Tema kodlama bilmeden de on numara tasarımlar yapılıyor, kodlama bilmemekle alakası yok.
Blogger da böyle seçenek yok.
Eğer kast ettiğiniz bu temaysa, değil.
Blogger da adsenseye uygun diyor ama önerdiğine göre.