Nerede Yanlış Yapıyorum

Ankara Kampüs Sürücü Kursu

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Politika ihlalinin içeriği nedir ? Ayrica bildiğim kadariyla web sitelerinde fotoğraflar telif hakki ihlaline tabi oluyor ikinci olarak sirti ciplak fotoğraf da gördüm dostum onlarda sıkıntı oluşturuyor,youtube da bir arkadaşım Ronaldo'nun ustsuz fotoğrafını kapak yapmisti topluluk ihlali aldi bu konulara da dikkat etmeni tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Serkan Atay

Serkan Atay

Üye
Üye
15 Eki 2018
8
4
3
45
ADANA
ozlenenler.com
Politika ihlalinin içeriği nedir ? Ayrica bildiğim kadariyla web sitelerinde fotoğraflar telif hakki ihlaline tabi oluyor ikinci olarak sirti ciplak fotoğraf da gördüm dostum onlarda sıkıntı oluşturuyor,youtube da bir arkadaşım Ronaldo'nun ustsuz fotoğrafını kapak yapmisti topluluk ihlali aldi bu konulara da dikkat etmeni tavsiye ederim.
cevap için teşekkürler sonuçta sağlık sitesi gut hastalığı kemik ile alakalı bir resim koymam gerekir onu değiştiririm sorun şu politika ihlaline bakın diyor yani sen burada hata yapmışsın şunu yapma demiyor genel konuşuyor politika ihlallerini inceliyorsun en az 50 madde tek tek bakıp eliyorum ama muallakta kalıyorsun politika ihlallerine giren konuları da yüzeysel söylüyor

• Beğen
Tepkiler: Atacbala

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Biraz daha baktım tütün var mesela bunlarda adsense icin uygun olmayan konulardan,Yetkililer yardımcı olacaklardir web sitesiyle ilgilenmedigim icin bildiklerim bu kadar, umarım çabuk sonuclanir hayırlı kazançlar dilerim.

OLIVERA

Üye
Üye
3 Ocak 2020
20
16
3
cevap için teşekkürler sonuçta sağlık sitesi gut hastalığı kemik ile alakalı bir resim koymam gerekir onu değiştiririm sorun şu politika ihlaline bakın diyor yani sen burada hata yapmışsın şunu yapma demiyor genel konuşuyor politika ihlallerini inceliyorsun en az 50 madde tek tek bakıp eliyorum ama muallakta kalıyorsun politika ihlallerine giren konuları da yüzeysel söylüyor

aynı sorundan müzdaribiz politika ihlali diyor ne olduğunu belirtmiyor bari anahtar kelime felan ver.

online bir oyun hakkında bilgilendirici ve daha rahat oynanıcak konular olduğu ve tamamı özgün olduğu halde :D

UcmazKedi

Üye
Üye
27 May 2019
9
10
3
Aynı kategoride benim de sitem var onaylanmiyor ne yaptıysam.

Merhabalar Hocam,

İnternet sitenizi ziyaret ettim ve hoş bir teması var. Büyük ihtimal makale sayınız çok az olduğu için onay alamıyorsunuz. Özgün ve yaklaşık 80 tane makale paylaşın. Siteniz onay alacaktır. Bende aynı sorunu yaşadım. 80 makale ile sorunu çözdüm. Saygılarımla.

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,460
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
@UcmazKedi arkadaşıma değerli katkılarından dolayı teşekkür ediyor ve katılıyorum :)

@caglaryildiz biraz çaba ile sorun ortadan kalkacaktır. Henüz siteniz çok yeni ve 3. ayını doldurmak üzere.

Başarılar :)