Nerede Yanlış Yapıyorum

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Serkan Atay

Üye
Üye
15 Eki 2018
8
4
3
44
ADANA
ozlenenler.com
merhabalar sitede halen sorunlar devam ediyor 1 ay boyunca makale girişi yaptım özgün ama yine sıkıntı devam ediyor politika ihlalinin nedenini söylemiyor. Şuan 31 özgün makale girişi yapıldı çıplaklık ile alakalı resim kaldırıldı. Sigara nasıl bırakılır konusunda ki sigara kırılan görsel kaldırıldı. Ama sonuç halen aynı tecrübeli arkadaşların görüşlerini almak isterim teşekkürler

Bayram ŞENAKAR

Dijital Pazarlama Uzmanı
Üye
23 Ocak 2019
366
375
63
24
Malatya
bayramsenakar.com.tr
Merhabalar,
@Yusuf ERGİŞİ ve @UcmazKedi 'ye katkılarından dolayı teşekkürler.
Öncelikle sırası ile gördüğüm hataları söyleyeyim.
  • Boş sayfalarda reklam gösterimi olmaması adına eklediğiniz reklam kodlarını kaldırıp, sadece bir adet reklam kodunu <head> kodları arasına ekleyiniz. (Özelden destek isteyebilirsiniz.)
  • İletişim sayfanıza iletişim formu ekleyin.
  • Default bir gizlilik politikası var, komple silip yeniden kendiniz Türkçe olarak yazınız.
  • (Tavsiye) Footer alanındaki "Son Yazılar" bölümünü kaldırıp: Hakkımızda, İletişim, Gizlilik Sözleşmesi sayfalarını ekleyiniz.
Bunların dışında eğer kopya içeriğiniz yoksa ve yeniden hata verirse tek eksiğiniz içeriğinizi kalitesi veyahut sayısıdır.

Serkan Atay

Üye
Üye
15 Eki 2018
8
4
3
44
ADANA
ozlenenler.com
Merhabalar,
@Yusuf ERGİŞİ ve @UcmazKedi 'ye katkılarından dolayı teşekkürler.
Öncelikle sırası ile gördüğüm hataları söyleyeyim.
  • Boş sayfalarda reklam gösterimi olmaması adına eklediğiniz reklam kodlarını kaldırıp, sadece bir adet reklam kodunu <head> kodları arasına ekleyiniz. (Özelden destek isteyebilirsiniz.)
  • İletişim sayfanıza iletişim formu ekleyin.
  • Default bir gizlilik politikası var, komple silip yeniden kendiniz Türkçe olarak yazınız.
  • (Tavsiye) Footer alanındaki "Son Yazılar" bölümünü kaldırıp: Hakkımızda, İletişim, Gizlilik Sözleşmesi sayfalarını ekleyiniz.
Bunların dışında eğer kopya içeriğiniz yoksa ve yeniden hata verirse tek eksiğiniz içeriğinizi kalitesi veyahut sayısıdır.
@Bayram Şenakar
öncelikle bilgilendirme için teşekkürler belirttiğiniz düzeltmeleri tamamladım siteyi şimdi onaya göndereceğim

yapılan düzeltmeler
1. kod ellenmedi zaten <head> </head> etiketleri arasında kod bulunmakta sadece header alanına kod ekledim başka yerde kod yok
2. iletişim sayfası gizlilik sayfası vs hepsi türkçe olşarak yeniden oluşturuldu iletişim sayfasına iletişim formu eklendi
3.footer 3 alanında ki son yazılar kısmı kaldırıldı yerine hakkımızda gizlilik iletişim sayfalarının bulunduğu menü ekloendi

şimdi siteyi tekrar onaya göndereyimmi yoksa beklemem mi gerekir.

Son düzenleme:

Bayram ŞENAKAR

Dijital Pazarlama Uzmanı
Üye
23 Ocak 2019
366
375
63
24
Malatya
bayramsenakar.com.tr
Şimdi fark ettim, sitenizde 3 adet <head> etiketi bulunmakta. Üçünde de reklam kodu bulunmakta.
Head etiketlerini teke düşürüp sadece bir reklam kodu ekleyiniz.
Ardından gönderebilirsiniz onaya.

Serkan Atay

Üye
Üye
15 Eki 2018
8
4
3
44
ADANA
ozlenenler.com
Şimdi fark ettim, sitenizde 3 adet <head> etiketi bulunmakta. Üçünde de reklam kodu bulunmakta.
Head etiketlerini teke düşürüp sadece bir reklam kodu ekleyiniz.
Ardından gönderebilirsiniz onaya.
Teşekkürler
header.php içerisinde dediğiniz gibi 3 kod vardı eski 2 taneyi kaldırdım son eklediğim kaldı gönderdim umarım işe yarar

• Beğen
Tepkiler: Bayram ŞENAKAR

Serkan Atay

Üye
Üye
15 Eki 2018
8
4
3
44
ADANA
ozlenenler.com
Merhaba

Arkadaşlarıma ek olarak eklenek istediklerim var
Google politikalarında cinsellik bile politika ihlalidir. Sitenizde cinsellik kategorisi mevcut .

Google politikalar kurallarina göz atmanizda fayda vardır
bir çok adsense onaylı sitede bu kategori mevcut sonuçta sağlık bu cinsel sağlık dediğimiz kategoride genellikle kadın hastalıkları mevcut bu menünün ismini kadın hastalıkları olarak düzeltsek sorun olur mu ?