Ödeme profiline erişim yok / farklı kişi adına kayıtlı

Ankara Kampüs Sürücü Kursu

muratyzc35

Üye
Üye
1 Nis 2026
1
0
1
Merhaba,

Yaklaşık 5-6 yıl önce bir web sitesi projesi yaparken AdSense ödeme profilini, o dönem ödemeler onun hesabına yapılacağı için H. A. adına oluşturduk. Daha sonra o proje kapandı ve bu yapı olduğu gibi kaldı.
Şu an ise YouTube üzerinden kendi adıma içerik üretiyorum ve AdSense hesabımı aktif şekilde kullanmam gerekiyor. Ancak ödeme profili hâlâ H. A. adına olduğu için:
  • Ödeme ayarlarını yönetemiyorum
  • Kimlik doğrulaması yapamıyorum
  • Ödeme alamıyorum
Ayrıca kendi adıma yeni bir AdSense hesabı açmak istediğimde sistem buna izin vermiyor ve mevcut hesapla ilişkilendirildiğimi söylüyor.
Özetle:
AdSense hesabı ve YouTube kanalı bana ait, ancak ödeme profili geçmişte yapılan bir kurulum hatası nedeniyle farklı bir kişi adına kayıtlı ve bu yüzden hesabı kullanamıyorum.
Sizden ricam:
  1. Mümkünse mevcut ödeme profilinin (Harun Anar) kaldırılması ve kendi adıma yeni bir ödeme profili oluşturmama izin verilmesi
    veya
  2. Bu AdSense hesabının tarafımca kullanılabilir hale getirilmesi
Eğer bu işlemler teknik olarak mümkün değilse, lütfen bu hesabın kullanılamaz olduğunu açık şekilde belirtmenizi rica ediyorum. Bu durumda kurallara uygun şekilde yeni bir AdSense hesabı açabilmem için yönlendirme yapmanızı istiyorum.
Bu sorunu yaklaşık 1 aydır çözmeye çalışıyorum. Konunun net bir şekilde sonuçlandırılması için desteğinizi rica ediyorum.
Gerekirse kimlik ve doğrulama belgelerimi sunabilirim.
Teşekkür ederim.

google help comintye attığım mesaj bu şekildi ve 1,5 olmak üzere ama hala çözüme kavuşturamıyorlar sürekle konu dışı oluyor sürekli farklı cevaplar veriyorlar gelen mailleride gösterebilirim. yani konunun özü zamanında bilinçsizce yapmış olduğum işlem yüzünden ne yeni hesap açın diyorlar nede konuyu çözmeye yönelik işlemler yapıyorlar yt para kazanmam açıldı ama adsense sorunu yüzünden bağlayamıyorum lütfen yardımcı olun saygılarımla. Tek istediğim ödeme profili resetlenmesi veya hesabın kullanılamaz olduğunun söylenmesi ve yeni hesap aççın denmesi.

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
475
192
43
Geçmişte açılan ve uzun süre kullanılmayan adsenselerde bu tür sorunlar çıkmaktdır, bunun çözümü yok , bizler sadece destek için buradayız, sizin yapacağınız , bir yakınınızın adına açacağınız google hesabı üzerinden adsense oluşturmanız