"Ödeme yöntemi ekle" Bölümü Görünmüyor

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Ares32

Üye
Üye
2 Mar 2021
1
0
1
Merhabalar yeni bir adsense hesabı açtım kazancım ilk ödeme eşiğini aştı ve ödemeler beklemede diye bir uyarı aldım.
Sorunu gider dediğimde "Ödemeleri almak için lütfen geçerli bir ödeme yöntemi seçin." çıkıyor Güncelle dediğimde ise ödeme yöntemi girebileceğim bir alan çıkmıyor, ne yapmam lazım?

Açıklayıcı olması için ekran görüntülerini ekledim.

Ekli dosyalar

• 01.png
    01.png
    23.5 KB · Görüntüleme: 14
  • 02.png
    02.png
    20.1 KB · Görüntüleme: 14

bulldog

Üye
Üye
2 Mar 2021
2
0
1
Merhaba, aylardır ödeme aldığım hesabımda ki mevcut banka bilgilerimi değiştirmek istedim lakin geçerli banka bilgilerimi kaldırıp ödeme yöntemi eklemeye çalıştığımda ödeme yöntemi ekle menüsü çıkmıyor sol taraftaki ödemeler menüsüne tıklıyorum beni ödemeler sayfasına yönlendiriyor ama sayfa boş kalıyor ve ödeme yöntemi ekleyemiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz?

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
  • Sevdim
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Aysebo1983

Üye
Üye
26 May 2021
5
0
1
Merhaba, aylardır ödeme aldığım hesabımda ki mevcut banka bilgilerimi değiştirmek istedim lakin geçerli banka bilgilerimi kaldırıp ödeme yöntemi eklemeye çalıştığımda ödeme yöntemi ekle menüsü çıkmıyor sol taraftaki ödemeler menüsüne tıklıyorum beni ödemeler sayfasına yönlendiriyor ama sayfa boş kalıyor ve ödeme yöntemi ekleyemiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz?
Sorun çözüldü mü?

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Ödeme yöntemini bakiye kısmında yazan tutar ₺20 veya üstü olduğu zaman ekleyebiliyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Aysebo1983

evyemeklerim

Üye
Üye
1 May 2019
13
10
3
Merhabalar yeni bir adsense hesabı açtım kazancım ilk ödeme eşiğini aştı ve ödemeler beklemede diye bir uyarı aldım.
Sorunu gider dediğimde "Ödemeleri almak için lütfen geçerli bir ödeme yöntemi seçin." çıkıyor Güncelle dediğimde ise ödeme yöntemi girebileceğim bir alan çıkmıyor, ne yapmam lazım?

Açıklayıcı olması için ekran görüntülerini ekledim.
merhaba ben de aynısını yaptım ve benimde kayboldu nasıl hallettiniz ?