Merhaba, Adsense hesabımda 2 tane mailim kayıtlıydı ilk adsenseyi açtığım mailin şifresini unuttum ve ne yaptıysam bulamadım. O hesap aktifken başka bi yönetici eklemiştim o maile erişimim var, ödemelerdeki kullanıcılar sekmesinde admin olarak gözüküyor ama " davetin süresi doldu" diye bi uyarı çıkıyor ve o hesaplada ödeme yöntemi ekleyemiyorum. Ödeme yöntemi ekle dediğimde,
" Bu görevi tamamlamak için bu ödeme profilinde düzenleme erişimine ihtiyacınız var. Bu izni size verebilecek yöneticiyi bulmak için Ödeme ayarları sayfasını ziyaret edin ve "ödeme profili kullanıcılarını düzenle"yi tıklayın. Bu izni zaten istediyseniz kabul etmek üzere e-postanızı kontrol edin. diyor.
Normal yönetici hesabı ekleyebiliyorum fakat ödemeler sekmesinde düzenleme yapmak için hiçbirşey yapamıyorum. Bunu düzeltmemin bir yolu varmıdır? İlk açtığım hesaba hiçbir şekilde erişemedim.
Bu hesapla birinci yöneticiyim ama bi icraatı yok.
" Bu görevi tamamlamak için bu ödeme profilinde düzenleme erişimine ihtiyacınız var. Bu izni size verebilecek yöneticiyi bulmak için Ödeme ayarları sayfasını ziyaret edin ve "ödeme profili kullanıcılarını düzenle"yi tıklayın. Bu izni zaten istediyseniz kabul etmek üzere e-postanızı kontrol edin. diyor.
Normal yönetici hesabı ekleyebiliyorum fakat ödemeler sekmesinde düzenleme yapmak için hiçbirşey yapamıyorum. Bunu düzeltmemin bir yolu varmıdır? İlk açtığım hesaba hiçbir şekilde erişemedim.
Bu hesapla birinci yöneticiyim ama bi icraatı yok.

Son düzenleme: