Ödemeler'de Ekli Olan Kullanıcıyı Kaldıramıyorum.

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

CetinbasCihat

Üye
Üye
23 Eki 2018
305
225
43
Yaptım Şuanda yeni bir gmail açıp Eski yöneticiligi kaldırdım ama. Genede kaldıramıyorum Ödemelerdeki kullanıcıyı.
Hocam bildiğim, yaptıracağım en son buydu. Yusuf hocam gelip net olarak yardımcı olacaktır. Yardımcı olamadığım için üzgünüm. Bilmeniz gerekenler şuanda ödemer kısmındaki adrese pin yola çıkmış. 1 Ayda 1 kez tekrar pin isteme açılır. Yeni adresinizi ekleyebilirseniz, 2.ci pin de kendi adresinize isteyebilirsiniz diye biliyorum. Benim bildiğim ödemeler kısmında ki mail adresinizin yönetici durumunda olması halinde değiştirebilmeniz gerekiyordu. Tekrardan yardımcı olamadığım için üzgünüm, umarım en yakın zamanda çözülür. Takipteyim

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba arkadaşlar :)

@CetinbasCihat arkadaşıma katkıları ve değerli desteği için çok çok teşekkür ediyorum.

Adsense panelinizden, ödemeler sekmesine gelerek, ayarlar, ayarları yönet sekmesinden, ödemeler kişilerinin altında 'Yeni kişi ekleyin' seçeneği ile eklediğiniz kişiyi eposta tercihlerinde tür olarak 'Ödemelerle ilgili tüm epostalar' seçeneğini seçin. Davet et diyin ve daveti kabul ettikten sonra, diğer kişiyi kaldırın. Bu işlemi sonuçlandıramazsanız, lütfen PM ile:

-Adsense için kullandığınız eposta adresinizi
-Yayıncı kimlik numaranızı
-Alacaklı adı ve soyadını
- Ödemeler kişilerine eklenecek epostayı bize iletin.

Kolaylıklar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: babacan41

babacan41

Üye
Üye
22 Kas 2018
71
37
18
Merhaba arkadaşlar :)

@CetinbasCihat arkadaşıma katkıları ve değerli desteği için çok çok teşekkür ediyorum.

Adsense panelinizden, ödemeler sekmesine gelerek, ayarlar, ayarları yönet sekmesinden, ödemeler kişilerinin altında 'Yeni kişi ekleyin' seçeneği ile eklediğiniz kişiyi eposta tercihlerinde tür olarak 'Ödemelerle ilgili tüm epostalar' seçeneğini seçin. Davet et diyin ve daveti kabul ettikten sonra, diğer kişiyi kaldırın. Bu işlemi sonuçlandıramazsanız, lütfen PM ile:

-Adsense için kullandığınız eposta adresinizi
-Yayıncı kimlik numaranızı
-Alacaklı adı ve soyadını
- Ödemeler kişilerine eklenecek epostayı bize iletin.

Kolaylıklar dilerim.

Yusuf hocam sizlere konu içi bu istediğiniz bilgileri yolladım fakat dönüş yapmadınız.

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
439
188
43
Yusuf beye bir ulaşabilsek, bizde beklemedeyiz ,buralara uğramıyor sanırım