Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Banka hesap doğrulama talebinde bulunmuştum 6-7 gün geçti bakiye gelmedi sonra ödemelerin bekletildiğini fark ettim desteğe yazdım düzelttiler doğrulama bakiyesi için bekliyim mi yoksa banka hesabını silip tekrar mi eklemeliyim?
Banka hesap doğrulama talebinde bulunmuştum 6-7 gün geçti bakiye gelmedi sonra ödemelerin bekletildiğini fark ettim desteğe yazdım düzelttiler doğrulama bakiyesi için bekliyim mi yoksa banka hesabını silip tekrar mi eklemeliyim?
Merhaba benimde ödemeler bekleme işlemi uyguluyor, 1.5 ay önce kimlik fotoğrafımı istemiş mailden yeni gördüm 1 hafta önce gönderdim hala ödeme bekleme işlemi kalkmadı, desteğe yazdım düzelttiler demişsin nerde o destek ben bulamadım yardımcı olursan sevinirim??
Direkt gelen maile cevap verdim ben 1 gun sonra duzelttiler ayrica dogrulama ucreti bankaya gelmedi iban numarasini kaldirdim geri ekledim ertesi gun gelmisti bu sekilde cozdum ben
cevap olarak kimliğin ön ve arka yüzünü attım ben ve hala geri dönüş yok acaba ne yapmam gerek bilemiyorum, yarın youtube için yeni banka hesabı açıcam ödeme banka ıbanını değişicem umarım düzelir, dediğim gibi kimliği attığımdan 10 gün geçti ve hiç bir yerden geri dönüş yok.