özel arama motoru için kullandığım adsense hesabım kapatıldı ?

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

searchlike

Üye
Üye
22 Eyl 2019
2
2
1
özel arama motoru kullananlara özel ayrıcalıklar verilmesi gerekirken neden hesabımı google adsense kapatma yoluna gidiyor google benim parama mı kalmış ?
özel arama motoru için bana kazandırdığı ücret 0.03 kuruş fakat banner text google adsense reklamlarında 0.5 0.1 kuruşa dolara kadar en az para kazandırıyor ?
özel arama motoru için google adsense sitemde google banneri kullandım bana marka ihlali hakkında uyarı geldi kaldırdım ?
bu seferde adsense üyelik hesabımı bloke ettiler ve kazançlarımı ödemediler ?
özel arama motoru için oluşturduğum adsense hesablarıma savaş açtılar çoğu kez sabotaj yaptım mail desteği ve telefon konuşması olarak destek alamadım
ve telefon mail adresi olarak destek almak istediğimi defalarca mail atarak izah ettim .
geçersiz etkinlik itirazı hesabımın güvenliği aldığım ödemeler kimlik bilgilerimi içeren formları doldurdum ve bana küstahca abanarak geçersiz tıkdan ötürü kapatıldığını
ve bir daha adsense hesabımın etkinleştirilmeyeceğini söylediler.
adamların zoruna giden ne şimdi ? biz para kazanamayacak mıyız ? biz hizmet vermesini biliyoruz onlar hizmet istemesini biliyor ?
hem destek vermezler hemde web site adresimin kapalı kalması onlarımı ilgilendiriyor ?
hesabımın açılması ve bana tazminat olarak ödeme yapabilmeleri mümkün müdür ?
kaybettiğim para akla hayale sığmayacak ölçüde büyüktür.
lütfen seviyeli olarak konuyu tartışmaya açıyorum .

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
özel arama motoru kullananlara özel ayrıcalıklar verilmesi gerekirken neden hesabımı google adsense kapatma yoluna gidiyor google benim parama mı kalmış ?
özel arama motoru için bana kazandırdığı ücret 0.03 kuruş fakat banner text google adsense reklamlarında 0.5 0.1 kuruşa dolara kadar en az para kazandırıyor ?
özel arama motoru için google adsense sitemde google banneri kullandım bana marka ihlali hakkında uyarı geldi kaldırdım ?
bu seferde adsense üyelik hesabımı bloke ettiler ve kazançlarımı ödemediler ?
özel arama motoru için oluşturduğum adsense hesablarıma savaş açtılar çoğu kez sabotaj yaptım mail desteği ve telefon konuşması olarak destek alamadım
ve telefon mail adresi olarak destek almak istediğimi defalarca mail atarak izah ettim .
geçersiz etkinlik itirazı hesabımın güvenliği aldığım ödemeler kimlik bilgilerimi içeren formları doldurdum ve bana küstahca abanarak geçersiz tıkdan ötürü kapatıldığını
ve bir daha adsense hesabımın etkinleştirilmeyeceğini söylediler.
adamların zoruna giden ne şimdi ? biz para kazanamayacak mıyız ? biz hizmet vermesini biliyoruz onlar hizmet istemesini biliyor ?
hem destek vermezler hemde web site adresimin kapalı kalması onlarımı ilgilendiriyor ?
hesabımın açılması ve bana tazminat olarak ödeme yapabilmeleri mümkün müdür ?
kaybettiğim para akla hayale sığmayacak ölçüde büyüktür.
lütfen seviyeli olarak konuyu tartışmaya açıyorum .

@searchlike tekrar selam,

Politikalar ekibi maalesef burnundan kıl aldırmıyor ve diğer hiç bir birimin talebi ve baskısını kabul etmiyor. Kullanıcılar itiraz yoluyla direkt olarak bizimle iletişime geçsin, cevabı biz vereceğiz diyorlar ki, siz de zaten o yolla itiraz göndermişsiniz. Bu konuda gerçekten elimizden bir şey gelmiyor. Size tavsiyem, bir yakınınız adına, farklı bir pc ve hatta farklı bir lokasyondan, farklı bir telefon numarası ile doğrulayarak yeni bir hesap açmanız olacaktır. Diğer türlü bu durumun eski haline gelmesi mümkün görünmemektedir.

Gerçekten çok üzgünüm, kolaylıklar diliyorum.