Özgün video serimin başlığı çalındı ne yapabilirim?

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Ömer Eren

Üye
Üye
20 Kas 2019
10
0
1
Özgün video serimin başlığı çalındı ne yapabilirim? burası tr lan isimli serimin ismi baskalari tarafindan calindi ve benimle ayni tur komik video icerigi yukleyerek izleyicilerimi caliyor.Telif atma sansin varmi

Cihat Özgen

Yönetici
Geliştirici
Emekli - Yaşlı
Webmaster
10 Nis 2018
580
567
280
Rusya
www.cihatozgen.net.tr
Özgün video serimin başlığı çalındı ne yapabilirim? burası tr lan isimli serimin ismi baskalari tarafindan calindi ve benimle ayni tur komik video icerigi yukleyerek izleyicilerimi caliyor.Telif atma sansin varmi
Merhaba eğer videonuzun aynısını alıp kendi kanalın da yayınlıyorsa telif hakkı ata bilirsiniz.
Başlık ve benzeri gibi teliften etkileneceğini sanmıyorum

• Beğen
Tepkiler: Atacbala

Sezgin GÜLER

Google Gold Product Expert
Destek Ekibi
Merhaba,

@Bayram Şenakar arkadaşımızın dediği gibi telif hakkı ihlali nedeniyle şikayetinde bulunabilirsiniz.
Ancak YouTube kurallarına göre tek kişinin şikayette bulunması ile birden fazla kişinin şikayetin arasında çok fark vardır yani sana anlatmak istediğim şey en az 20 - 30 veya daha fazla kişi şikayet ettiğini düşünürsek bunu YouTube ön görür ve ihlal nedeniyle kaldırır. Dediğim şekilde destek alabilirsiniz. ;)

Saygılarımla,
Sezgin

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Telif bildirimlerinde eger haksiz bildirimde bulunuyorsan bu sefer senin hesabın tehlikeye girer dostum bilgin olsun burda başlığın çalınmış içerikle ilgili bir durum yok karşı tarafa bir şey olmaz eğer video baslikla alakali değilse spam ise spam olarak şikayet etmen daha mantikli olur,connet id ve ya telif durumlarinda haksiz itirazlarin süreci mahkemeye variyor bu konuda da ek bilgin olsun.

• Beğen
Tepkiler: Bayram ŞENAKAR