Onay aldim 3 saat sonra ise reklam sunma siniri uygulandi.

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

tatliblog

Üye
Üye
17 Ara 2023
4
0
1
Merhaba arkadaşlar hiç bir yerden cevap alamıyorum. Bu konuda eminim ki bilgi verecek veya yardım edebilecek arkadaşlar vardır.

Sitem www.aciklisetestcoz.com 27 Ekim 2023 tarihinde saat 20:05 de onay aldı. Aradan 3 saat geçtikten sonra yani 27 Ekim 2023 saat 23:29 bir mail daha geldi. "AdSense hesabınıza geçici olarak reklam sunma sınırı uygulandı" bu mail ile sitemde gözükmeyen reklamlar hiç bir zaman da çıkmadı. Sitemde herhangi bir politika ihlali yoktur. Herhangi bir şekilde direk hit veya sosyal medya üzerinden hit çekilmedi. Tamamen organik ziyaretçi vardır sitemde. Politika sayfasında itiraz et felan sayfasida yoktur. Bunu nasıl düzeltebilirim. Yardımlarınızı bekliyorum.

İyi günler dilerim.

Tamer Arbak

Destek Ekibi
Destek Ekibi
10 Nis 2018
113
73
28
43
Kendi reklamlarınıza tıklamadığınızı varsayıyorum. Bu gibi durumlar genellikle yapay trafik (bot) ya da sosyal ağlardan gelen aşırı trafik sonucu gerçekleşir. Varsa yapay trafiği kaldırın ya da Sosyal ağlardan gelen aşırı trafiği kısıtlamayı deneyin. Takriben 1 ay sonra kendiliğinden düzelir. Reklam onayını en gelişmiş gerçek kullanıcılı bot trafiği ile alsanız bile bu mutlaka tespit edilir ve politika gereği reklamlara kısıtlama gelir, devam ederseniz adsense hesabınız sonsuza kadar kapatılır. Yukarda saydıklarım haricinde teknik bir durum oluşmuşsa diğer uzman arkadaşlar size yardımcı olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Tamer Arbak

Destek Ekibi
Destek Ekibi
10 Nis 2018
113
73
28
43
Merhaba arkadaşlar hiç bir yerden cevap alamıyorum. Bu konuda eminim ki bilgi verecek veya yardım edebilecek arkadaşlar vardır.

Sitem www.aciklisetestcoz.com 27 Ekim 2023 tarihinde saat 20:05 de onay aldı. Aradan 3 saat geçtikten sonra yani 27 Ekim 2023 saat 23:29 bir mail daha geldi. "AdSense hesabınıza geçici olarak reklam sunma sınırı uygulandı" bu mail ile sitemde gözükmeyen reklamlar hiç bir zaman da çıkmadı. Sitemde herhangi bir politika ihlali yoktur. Herhangi bir şekilde direk hit veya sosyal medya üzerinden hit çekilmedi. Tamamen organik ziyaretçi vardır sitemde. Politika sayfasında itiraz et felan sayfasida yoktur. Bunu nasıl düzeltebilirim. Yardımlarınızı bekliyorum.

İyi günler dilerim.
Ayrıca yakında açık lise sınavları başlayacağı için sitenize sosyal ağlardan aşırı ziyaretçi çektiğinizi düşünüyorum,bu yüzden reklamlarınıza kısıtlama gelmiş olabilir, yakında düzeleceğini umuyorum.

tatliblog

Üye
Üye
17 Ara 2023
4
0
1
Hocam hiç bir sosyal mecrada paylaşımlar olmadığı gibi. Gelen ziyaretçi hiç bir sekilde yapay veya başka bir yerden gelmiyor. Adsense eklediğim zamanda açık lise sınavı ne yazık ki yoktu. Ayrıca bakar mısınız siteyi 3 saat sonra reklam kısıtlanması koymalısidir. Analytics verilerine bakınca 27 Ekim tarihinde organik 124 kişi ziyaret etmiş. 3 saat içinde ve dediğim gibi ziyaretçi organik ve bu üç saat içerisinde sitemde hiç bir sekilde reklam görülmedi. Neden reklam kısıtlaması kondu?

tatliblog

Üye
Üye
17 Ara 2023
4
0
1
27 ekimde onay alıp reklam kısıtlanması kondu gün de adsense raporunda "Sayfa görüntüleme sayısı 85" "Gosterim Sayısı 2" "Tıklamalar 0" yani raporda bile doğru olduğum gözüküyor.

GoogleSense

Destek Ekibi
Destek Ekibi
21 Ocak 2021
32
17
8
İzmit

İyi günler dilerim.
Merhaba @tatliblog ,

Öncelikle AdSense Türkiye Destek Forumu resmi bir mecra değildir. Google Adsense ve Google şirketiyle resmi bir bağlantısı bulunmamaktadır. Bu sebeple size yalnızca deneyimlerimizi aktarabiliriz.

Gözlemlediğim kadarıyla ilgili web adresinin uzun bir geçmişi bulunmaktadır yani uzun süredir faaliyet gösteriyor. Eğer siz bu web siteye yeni sahip olduysanız, muhtemel olarak bu ceza eskiden domaininize tanımlanan bir cezadır. Bu durumda maalesef yapabileceğiniz tek seçenek vardır. Bu süreçte Google Adsense politikalarına uyum sağlayın ve sürecin çalışmasını gözlemleyin. Deneyimlerime göre orta vadede bu ceza domaininizden kaldırılacaktır. Ancak kesin bir yargıda bulunmamız maalesef mümkün değildir.

Sağlıcakla

joneltmp+09t2i

Üye
Üye
6 Tem 2024
2
1
1
Kendi reklamlarınıza tıklamadığınızı varsayıyorum. Bu gibi durumlar genellikle yapay trafik (bot) ya da sosyal ağlardan gelen aşırı trafik sonucu gerçekleşir. Varsa yapay trafiği kaldırın ya da Sosyal ağlardan gelen aşırı trafiği kısıtlamayı deneyin. Takriben 1 ay sonra kendiliğinden düzelir. Reklam onayını en gelişmiş gerçek kullanıcılı bot trafiği ile alsanız bile bu mutlaka tespit edilir ve politika gereği reklamlara kısıtlama gelir, devam ederseniz adsense hesabınız sonsuza kadar kapatılır. Yukarda saydıklarım haricinde teknik bir durum oluşmuşsa diğer uzman arkadaşlar size yardımcı olacaktır.
gerçek kullanıcılı bot trafiği ne ........................ uydurmayin, gerçek kullanıcı insandir, bot robottur. insanli robot trafik bravo.