Onay Süreci

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

metalci12

Üye
Üye
7 May 2019
7
4
3
Merhaba sitemi 20 Nisanda açtım ancak henüz daha onay görmedi reklam hesabım.Bu süre uzayacakmı yoksa benim yapmış olduğum bir kaç yanlışlıkmı var.Kodu siteye kopyaladım Panelimdeki reklamın görülmesini istediğim yerlerede yapıştırdım.Ancak durum hala aynı.Bu arada wordpress yada hazır şablon değil özel kodlanmış bir site.Yardım edebilirseniz çok sevinirim

Admob hemen aktif oldu.Sitemizin ios windows ve apk uygulamaları mevcut.Bu hemen aktifleştirildi ancak site malesef :/

Sitenin 21 Nisandan bu zamana kadar hit sayısı 3.9K organik hitide güzel direct hitide.Ne yapmam lazım inanın bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

papiciko

Üye
Üye
2 May 2019
6
10
3
Merhaba sitemi 20 Nisanda açtım ancak henüz daha onay görmedi reklam hesabım.Bu süre uzayacakmı yoksa benim yapmış olduğum bir kaç yanlışlıkmı var.Kodu siteye kopyaladım Panelimdeki reklamın görülmesini istediğim yerlerede yapıştırdım.Ancak durum hala aynı.Bu arada wordpress yada hazır şablon değil özel kodlanmış bir site.Yardım edebilirseniz çok sevinirim

Admob hemen aktif oldu.Sitemizin ios windows ve apk uygulamaları mevcut.Bu hemen aktifleştirildi ancak site malesef :/

Sitenin 21 Nisandan bu zamana kadar hit sayısı 3.9K organik hitide güzel direct hitide.Ne yapmam lazım inanın bilmiyorum
Selamlar site incelemede mi gözüküyor ne zaman kodu sitenize yapıştırmıştınız

metalci12

Üye
Üye
7 May 2019
7
4
3
hesabınız etkinleştiriliyor yazıyor.evet kodu reklamı görmek istediğim alanlara ve google adsense bölümüne yapıştırdım

papiciko

Üye
Üye
2 May 2019
6
10
3
hesabınız etkinleştiriliyor yazıyor.evet kodu reklamı görmek istediğim alanlara ve google adsense bölümüne yapıştırdım
Hesabınız İncelemede kalmış olabilir eğerki yeterli içeriğiniz varsa kaldırıp tekrar siteyi ekleyip onay beklemenizi tavsiye ederim normalde süreç maximum 1 2 hafta arası sürer

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
@papiciko iletmiş olduğunuz doğru yanıtınız için teşekkür eder, katkılarınızın devamını bekleriz :) Çok teşekkürler.

@metalci12 Merhaba,

Değerli arkadaşımız @papiciko nun da dediği gibi, içerik için AdSense (İAA) inceleme süreci bir veya bir buçuk ay kadar sürebilmektedir. Bunun nedenleri;

- Sürdürülebilir bir yapıya sahip olmanıza kanaat getirilmesi,
- Düzenli olarak güncel tutuyormusunuz? İçeriklerinizin kalitesi ve özgünlüğü,
- Organik trafik durumunuz,
- Toplama içerik, kopya yada tekrarlayan içerikler mevcut mu? şeklinde, Google Bot (AdSense Tarayıcı) sitenizi belirli/belirsiz aralıklarda ziyaret eder ve raporlar. Uygunluk durumunuza göre size bir dönüş yapar.

Bir buçuk ay sonrası, olumlu yada olumsuz yanıt alamazsanız lütfen bizimle tekrar iletişime geçin.

İyi dileklerimle

• Beğen
Tepkiler: Bayram ŞENAKAR

metalci12

Üye
Üye
7 May 2019
7
4
3
sitem e-spor sitesi ve turnuvalar düzenleniyor dünya genelinde.12 ayrı dile çevirdik.en_gb %66 giriş oranı %21 Türkiyenin girişi var.Yani tüm organizasyonu biz hallediyoruz.Ancak ne yaptıysak Türkiyeden girişi arttıramıyoruz.Google reklamlarımızda mevcut ancak henüz bir yararını göremedim.Boyna tıklıyor diyor para gidiyor ama bakınca google bot gibi.Giriyor geri gidiyor.E bu seferde benim bakiyemden düşüyor.7 günde 5000tl bütçenin hemen hemen yarısı bitti.Sitede şu ana kadar 3.3k ziyaret organik arama 1.2k olarak görünüyor.Ancak direct arama oldukça fazla.bu direct arama bi olumsuzluk yaratırmı bizde.Ayrıca araştırmalarımıza göre e-spor kelimesi arayışı çok fazla olduğu için daha adam akıllı index bile alamadık seo çalışmamızda %91 sonuç veriyor ama napacağımızı bilmiyoruz zamana bıraktık. hepimiz yazılım mühendisiyiz ama bir kişi google işleyişini çözemedi :)

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
:)) Zaten sloganımızdan da anlaşıldığı gibi; Google.. tatlı bir serüven!!

Sizde bahsetmişsiniz işleyişini çözemedik diye. Evet katılıyorum, Google bünyesinde düşünen makinalar hızla çoğalıyor. Kendilerini yenileyebilir özelliğe geldiler artık :)

Şimde gelelim kazanç kaybına:

- Reklamın görünebilirliği 5sn. ve bu süre kadar kullanıcı beklemezse; sunuldu ancak görülmedi şeklinde gereksiz artış oluyor ve bu durum (EG) Aktif Görünebilirlik değerini düşürüyor. EG değeri çok önemlidir. Bir diğer çok önemli olan ise ziyaretçilerinizi sayfada tutma sürenizdir. Bunu yaparken, bir süpermarket düşünün, tabela nereye konursa insanlar daha rahat görür ve tabelanın bir şekilde okunması sağlanır :) Sitenizde bir süpermarket. Tabelayı (reklamı) süpermarketin ana yol geçmeyen bir tarafına (arkasına koyarsanız) sadece belki kuşlar görecektir :) Sitenizi 2 ye bölün ve değerli boyutta (en çok kazandıran) reklam biriminizini ikiye böldüğünüz alanın üstüne yerleştirin. Esnek reklam birimleri kullanın ve mobile uyumlu hale getirin.
- Raporlarınızı kontrol edin, değer katmayan gereksiz reklamları engelleyin ki metriklerinizi yükseltmesin.
- Sitenizi (zaten günceldir) sürekli güncel tutun ve orada olun, anlık kontrolden, günlük, haftalık ve aylık olarak metriklere ayırın ve değerlemeyi ona göre yapın.

Sırrı ilettim size :)

• Beğen
Tepkiler: metalci12

metalci12

Üye
Üye
7 May 2019
7
4
3
Booooom işte bu :) sevdim bu siteyi..bu arada bende size birşey paylaşayım sitede kalma sürem ortalama 28 dk bence gayet harika ortalama.Google reklam için biraz daha bekliyelim olmazsa tekrardan başvururum.Bu arada backlink olayını biz halledemiyoruz.Oda etkiliyor anladığım kadarıyla.Türkiyede herkes para istiyor.Adamın PA ve DA değerleri yerlerde sürünüyor 600TL isteniyor.Yabancılar hemen paylaşıyor ücretsiz.Sizlerin bildiği sağlam bi site varmıdır backlink için.Konudan tamamen uzaklaştık ama sorular sorular işte :) dua edelim topluca,googleda iş başvurusunda bulundum ingilizceden kaldım o konuyu açmadım :)

Ha birde hiçbir keyde başlıkta yada açıklamda yer almıyoruz.Sayfam yok bile sıralamada inanın beynim almıyor artık bazı şeyleri.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Bayram ŞENAKAR