Onaylandık Sanırım

• Konbuyu başlatan Gökce (Yasaklanmış Kullanıcı)
  • Başlangıç tarihi
Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

G

Gökce (Yasaklanmış Kullanıcı)

Misafir
Arti Reklam.Koduni Veriyor Suan

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr

Ekip arkadaşım @Bayram Şenakar a teşekkür ederek, müsaadesiyle ekleme yapmak istiyorum. Otomatik reklam kodunuzu, reklam göstermek istediğiniz her sayfanın <head> etiketi arasına doğru bir şekilde eklediğinizden emin olmalısınız. Bahse konu kodu Google Bot göremez ise ikinci onay aşamasının geri dönme ihtimali vardır.

Ayrıca sitenizi güncel tutmaya ve organik trafiğinizi iyi seviyeye getirmeye özen gösterin :)

Kolaylıklar diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Bayram ŞENAKAR

Simulakra

Üye
Üye
8 Nis 2020
9
1
3
Merhaba,

Bende aynı durumdayım ve otomatik reklam kodumu sadece header.php deki head etiketi arasına koydum. Bu yeterli olmuyor mu? Paylaştığım 13 tane yazı var, her yazı için o kodu eklemek zorunda mıyım?

FatihBerkay

Üye
Üye
19 Mar 2020
47
40
18
r10'da söylemişler ama bide buradan söyleyelim. Maalesef, bu sitenin incelendiği anlamına geliyor.
Merhaba,

Bende aynı durumdayım ve otomatik reklam kodumu sadece header.php deki head etiketi arasına koydum. Bu yeterli olmuyor mu? Paylaştığım 13 tane yazı var, her yazı için o kodu eklemek zorunda mıyım?
Onay süreci için bahsediyorsanız <head> </head> kodları arasına eklemeniz yeterli.

Son düzenleme:

Simulakra

Üye
Üye
8 Nis 2020
9
1
3
r10'da söylemişler ama bide buradan söyleyelim. Maalesef, bu sitenin incelendiği anlamına geliyor, her başvur

Onay süreci için bahsediyorsanız <head> </head> kodları arasına eklemeniz yeterli.
Fatih bey, yazığım 13 tane yazı var toplamda, her yazının head etiketkerine yapıştırmak zorunda mıyım? Sadece header.php de var şuan