[OR-BAIH-01] Hatası, Adsense'e Banka Hesabı Ekleyemiyorum

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

muaythaist

Üye
Üye
18 Kas 2020
18
8
3
Merhabalar,

adsense hesabımda biriken tutarı aktarabilmek üzere, banka hesap bilgisi eklemeye çalışıyorum.
ekran görüntüsünü paylaştığım [OR-BAIH-01] hatası alıyorum. Dolayısıyla test ödemesi aşamasına geçemiyorum.
3 Aydır bu sorun devam ediyor.

Yerli / yabancı birçok forum okudum, birçok mercîye yazdım.
Pandemi süreci de tuzu biberi oluyor sanırım, çok geç dönüşler alıyorum.

Kimisi adsense hesabınız banlanmıştır dedi (banlı olduğuma dair bir işaret yok), kimisi pay.google.com'a yönlendirdi, kimisi hesaba test tutarı 3 kere yanlış girilmiştir dedi (öyle bir durum söz konusu olmadı) kimisi google forum'a yazın dedi.
adı sanı geçen her mecraya yazdım ama ordan oraya sürüklenmek dışında çözüm odaklı bir dönüş alamadım.

Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

Yayıncı Numarası / Publisher ID: pub-6371344718950113

Ekli dosyalar

• [OR-BAIH-01] error.jpeg
    [OR-BAIH-01] error.jpeg
    92.1 KB · Görüntüleme: 12
  • Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhabalar,

adsense hesabımda biriken tutarı aktarabilmek üzere, banka hesap bilgisi eklemeye çalışıyorum.
ekran görüntüsünü paylaştığım [OR-BAIH-01] hatası alıyorum. Dolayısıyla test ödemesi aşamasına geçemiyorum.
3 Aydır bu sorun devam ediyor.

Yerli / yabancı birçok forum okudum, birçok mercîye yazdım.
Pandemi süreci de tuzu biberi oluyor sanırım, çok geç dönüşler alıyorum.

Kimisi adsense hesabınız banlanmıştır dedi (banlı olduğuma dair bir işaret yok), kimisi pay.google.com'a yönlendirdi, kimisi hesaba test tutarı 3 kere yanlış girilmiştir dedi (öyle bir durum söz konusu olmadı) kimisi google forum'a yazın dedi.
adı sanı geçen her mecraya yazdım ama ordan oraya sürüklenmek dışında çözüm odaklı bir dönüş alamadım.

Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

Yayıncı Numarası / Publisher ID: pub-6371344718950113
Merhaba,

Adsense için kullandiginiz eposta adresinizle bu forma giris yaparak, ingilizce olarak örnekte ilettiğime benzer bir talep formunu bu link üzerinden gönderebilirsiniz.

Hello Payments Team,
I cannot perform account verification. I entered the amount submitted for account verification incorrectly in my Adsense account three times and was blocked. When I try to add a new bank account, I get the error [OR-BAIH-01]. My Publisher ID: 1234567891234567
Thank you for your dear helps.

muaythaist

Üye
Üye
18 Kas 2020
18
8
3
Merhaba,

Adsense için kullandiginiz eposta adresinizle bu forma giris yaparak, ingilizce olarak örnekte ilettiğime benzer bir talep formunu bu link üzerinden gönderebilirsiniz.

Hello Payments Team,
I cannot perform account verification. I entered the amount submitted for account verification incorrectly in my Adsense account three times and was blocked. When I try to add a new bank account, I get the error [OR-BAIH-01]. My Publisher ID: 1234567891234567
Thank you for your dear helps.
Yusuf Bey cevabınız ve ilginiz için teşekkürler.
daha önceki araştırmalarımda, google forumda çözüm olarak bu tavsiyeye denk gelmiştim.
dolayısıyla bahsi geçen support google linkine belirtilen formatta 1,5 ay aralıklı olarak 2 kere email göndermişliğim mevcut..
cevap geliyor ama, özetle "bu bizim işimiz değil, adsense help center'a yazın" diyorlar,
adsense help center'a yazıyorum, onlar da “bizim işimiz değil, google help center’a yazın” diyorlar.
topu birbirlerine attıkları için çözüm sağlayamadık, çaresiz kaldık.
ekte aldığım cevaplara dair ekran görüntüleri mevcut.

çözüm mercî yetkili birilerine ulaşabilmem adına yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Ekli dosyalar

• cevaplar (3).jpeg
    cevaplar (3).jpeg
    112.5 KB · Görüntüleme: 6
  • cevaplar (1).jpeg
    cevaplar (1).jpeg
    122.1 KB · Görüntüleme: 6
  • cevaplar (2).jpeg
    cevaplar (2).jpeg
    104.4 KB · Görüntüleme: 6

okanb

Üye
Üye
27 Kas 2020
2
0
1
Benzer problemi bende uzun süredir yaşıyorum, google pay e onlarca kez yazdım ve hepsinde adsense foruma yazmamı istediler.
Adsense foruma ingilizce ve türkçe yazmama rağmen bir çoğuna cevap alamadım aldığım cevapta ise google pay e bu link ulaşarak formu doldurmam ve ardından yine aynı cevaplar. Hiç bir şekilde sorunu çözemedim.

Nasıl bir yol izlemem gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz?

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Yusuf Bey cevabınız ve ilginiz için teşekkürler.
daha önceki araştırmalarımda, google forumda çözüm olarak bu tavsiyeye denk gelmiştim.
dolayısıyla bahsi geçen support google linkine belirtilen formatta 1,5 ay aralıklı olarak 2 kere email göndermişliğim mevcut..
cevap geliyor ama, özetle "bu bizim işimiz değil, adsense help center'a yazın" diyorlar,
adsense help center'a yazıyorum, onlar da “bizim işimiz değil, google help center’a yazın” diyorlar.
topu birbirlerine attıkları için çözüm sağlayamadık, çaresiz kaldık.
ekte aldığım cevaplara dair ekran görüntüleri mevcut.

çözüm mercî yetkili birilerine ulaşabilmem adına yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Tekrar merhaba arkadaşlar,

Google Pay kullanıyormusunuz? Kullanıyorsanız lütfen bu formu kullanarak doğrulamanızı tamamlayın. Genellikle bu tür hatalar sistem tarafından şüpheli görülen hesaplarda görülmektedir. Size daha evvel ilettiğim yanıt yeterli gelmemişse formu doldurup göndermenizi öneriyorum. Formu doldururken 'Etkilenen Google Hizmeti' alanına 'AdSense'i seçerek devam edin. Yine yanıt alamazsanız lütfen bilgilendirin. İlgili birimle iletişime geçip durumun değerlendirilmesini rica edelim. Google Pay ile ilgili herhangi bir iş veya işleminiz yoksa yine bizimle tekrar iletişime geçmenizi rica ediyor, kolaylıklar diliyorum.

• Sevdim
Tepkiler: Doğukan Demir

muaythaist

Üye
Üye
18 Kas 2020
18
8
3
Tekrar merhaba arkadaşlar,

Google Pay kullanıyormusunuz? Kullanıyorsanız lütfen bu formu kullanarak doğrulamanızı tamamlayın. Genellikle bu tür hatalar sistem tarafından şüpheli görülen hesaplarda görülmektedir. Size daha evvel ilettiğim yanıt yeterli gelmemişse formu doldurup göndermenizi öneriyorum. Formu doldururken 'Etkilenen Google Hizmeti' alanına 'AdSense'i seçerek devam edin. Yine yanıt alamazsanız lütfen bilgilendirin. İlgili birimle iletişime geçip durumun değerlendirilmesini rica edelim. Google Pay ile ilgili herhangi bir iş veya işleminiz yoksa yine bizimle tekrar iletişime geçmenizi rica ediyor, kolaylıklar diliyorum.
Yusuf Bey, Google Pay ile ilgili herhangi bir iş veya işlemimiz bulunmamaktadır. Bu durumda ne yapmamız gerekir acaba?

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Yusuf Bey, Google Pay ile ilgili herhangi bir iş veya işlemimiz bulunmamaktadır. Bu durumda ne yapmamız gerekir acaba?
Tekrar Merhaba,

Buradan konu açıp linkini benimle paylaşır mısınız? Konu içeriğinde:

- Adsense için kullandığınız eposta adresiniz
- Yayıncı kimlik numaranız
- Daha önce ödeme almışsanız almış olduğunuz ödemenin dekontu
- Hata aldığınız ekranın hatayı kapsayan ekran görüntüsü

olarak iletmenizi rica eder, kolaylıklar dilerim.

muaythaist

Üye
Üye
18 Kas 2020
18
8
3
Tekrar Merhaba,

Buradan konu açıp linkini benimle paylaşır mısınız? Konu içeriğinde:

- Adsense için kullandığınız eposta adresiniz
- Yayıncı kimlik numaranız
- Daha önce ödeme almışsanız almış olduğunuz ödemenin dekontu
- Hata aldığınız ekranın hatayı kapsayan ekran görüntüsü

olarak iletmenizi rica eder, kolaylıklar dilerim.
konuyu açtım Yusuf Bey, link: [OR-BAIH-O1] Adsense Payment Problem - AdSense Community

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113