Para kazanma devre dışı bırakıldı

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

batuhan arslan

Üye
Üye
27 Eki 2019
10
2
3
Slm 1 ay oldu adsensem hala onaylanmadı bunun için para kazanma devre dışı bırakıldı diyor sanrm maksimum 2 hafta diyolar 1 ay oldu nden hala etkinleştirilmedi bu konuda yardımcı olacak uzman yok mu

batuhan arslan

Üye
Üye
27 Eki 2019
10
2
3
Slm bayram hocam ilgilendiğin için Tskr ederm ilk açtığım hesap buydu ama kodu head ile head arasına yerleştirmeyi bilmediğim için onay gelmedi Murataktasss.345@gmail.com sonra yenisini açtım ama bu sefer kodu head head arasına yerleştirdim yeni açtığım hesap bu (Murataktas454548@gmail.com bu hesabi acali 1 ay oldu hala olumlu veya olumsuz mesaj gelmedi öbürünü iptal edip yenisini etkinlestirmenizi istiyorum hocam durum böyle olunca da para kazanma devre dışı bırakıldı diyor sanrm şimdiden teşekkürlerimi sunarım

Sezgin GÜLER

Google Gold Product Expert
Destek Ekibi
Merhaba,

Adsense başvuru yaptıktan sonra sizden istediği şey kodları sitenize eklemeniz.
Süre içerisinde bunu yapmadığınızda siteniz ile bağlantı kuramaz ve algılayamaz bu durumda onay bekleyen Adsense hesabınız otomatik olarak devre dışı bırakılmaktadır.

Bunun çözümü ise tekrar başvuru yapmanız gerekir.
Ancak sıkıntı yaşamamanız için Google Hesabınızın kayıt ettiği tarayıcı verilerini ve kullandığınız tarayıcının geçmişini temizleyin.
Ayrıca benim size önerim eğer yeni başvuru yapmışsanız biraz zaman geçmesini bekleyin.

Saygılarımla,
Sezgin

• Beğen
Tepkiler: Bayram ŞENAKAR

batuhan arslan

Üye
Üye
27 Eki 2019
10
2
3
Slm sezgin bey süre içinde kodu siteye yapıştırdım kod bulundu dedi bitti ye tıklayın dedi bitti ye tıkladım gitti 1 ay oldu ama hala olumlu veya olumsuz mesaj gelmedi Murataktasss.345@gmail.com bu eski hesabim bunu nasıl iptal edicem bilmiyorum siz iptal edip yenisini etkinlestirmenizi istiyorum Tskr ederm

Sezgin GÜLER

Google Gold Product Expert
Destek Ekibi
Kodu onayladıktan sonra hata vermediyse onaylanmasını beklemek zorundasınız.
Eski hesabınız varsa eğer kapatmadıysanız inceleme süresi içinde size daha önce hesabınızın olduğuna dair bildirim gelebilir ve daha önce eski açılmış Adsense hesaplarını sizin kapatmanız gerekmektedir.

Eğer eski hesabınıza dair bilginiz yoksa aşağıdaki adımları deneyin.
Google Chrome tarayıcınıza girin ve Google Hesabınızı ekleyin.
5 dakika sonra Adsense adresine girin Oturum Açın otomatik hesabınıza yönlendirecektir.
Daha sonra Hesap >> Hesap bilgileri >> Hesap durumu kısmından iptal edebilirsiniz ve iptal süreci başlayacaktr. İptal edildiğine dair e-posta gelene kadar beklemelisiniz

• Beğen
Tepkiler: Bayram ŞENAKAR

batuhan arslan

Üye
Üye
27 Eki 2019
10
2
3
Hocam sizin dediginizi yapmam için adsensemin onaylanması lazım çünkü hesap bilgilerim konusu kapali adsense onaylı olmadığı için açılmıyor yapmaya çalıştım iptal etmek için olmuyor diğer hesabini kapatın uyarisi veriyor ne yapicam bilmiyorum daha beklemeli miyim hocam

batuhan arslan

Üye
Üye
27 Eki 2019
10
2
3
Hayır kodu siteye yapıştırdım zaman hata vermedi sadece diğer hesabini kapatın uyarisi gelmişti kodla ilgili bir hata oluşmadı hocam