Pin 4 kere istenmesine rağmen gelmiyor

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

yaggmur.eken

Üye
Üye
15 Kas 2019
1
0
1
Bütün bilgilerin doğru olmasına rağmen pin elime ulaşmadı. Son pini istediğimde manuel olarak bir link çıktı belgeleri göndermem için. Ancak bu linkte çalışmıyor. Evraklarımı göndermem için mailde attım ancak onada oto dönüş oluyor. Türkiyeye gelen mektupların yeni uygulanan vergi sebebiyle gümrükte bekletildiğide söylenmekte. Bunla ilgili yardımcı olabilecek olan varmı kimlik ve ikametgah belgesi gondermeye hazırım.

Aşağıdaki adımlarıda uyguladım ancak sonuç alamadım

1- Chrome gizli sekmede açın
2- Yeni bir gmail adresinden (yani adsense ile alakası olamayan bir gmail hesabı) giriş yapın
3- belirtdiğim linke girin Google AdSense
4- Form açılınca bilgileri kendi adsense hesabınızda var olan bilgilerigirin yani gerçek bilgilerinizi.
5- Formu göndere basın
(geri dönüş yoğunlukdan dolayı 48 saat bazen daha fazla sürebilmekde)

Doğrulamak için başka bir yol varmı ?

Screenshot_2.png

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Dostum öncelikle o link bozuk google muhendisleri bu konu hakkinda uzun süredir çalışma yürütüyor sabretmen gereken bir süreç olacak.

Pinler Türkiye'ye geliyor bana 2 gün önce ulaştı ilk gonderimde 32 günde geldi.gumrukte bekletilmiyordur lakin ptt calisani resmen atmis kagidi posta kutusuna bile koymamis,Siteyi bi dolaş derim ayrica ptt ye gidip bak kayitsiz geldiği için adrese getirmeyenlerde oluyor başka yurt disi ticaretlerimden biliyorum.Basinda bekle zarfi arattir muhakkak gelmistir.

• Beğen
Tepkiler: Bir Misafir

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

PIN doğrulaması yapabilmesi için, uygun kriterler hazır olduğunda manuel doğrulama formu otomatik olarak aktif olacaktır.

Bu durumdaki kullanıcıların bir çoğu, aşağıdaki nedenlerden dolayı forma ulaşamıyor:

- Hesabı oluştururken fake isim kullanmış ve durumun ciddiyetinin farkına varıp değişiklik yapmışsa,
- PIN gelmiyor diye arada bir adres değişikliği yapmışsa,
- Yaşının 18 olup olmadığı muallakta ise,
- Sistem tarafından tanımlı olan 3 PIN sürecini tamamlamamışsa,

forma ulaşamazsınız.

Saygılarımla,
Doğukan