PIN doğrulaması için bir aydan az süreniz kaldı. Bu süreyi geçirirseniz reklam birimlerinizde reklam gösterimi duracaktır.
2 yada 3. kez istedim daha gelmedi. Az önce yine istedim. Böyle giderse kapanacak ne yapmam lazım?
Merhaba
@CanDostu,
Teşekkürler
@Bayram Şenakar
Bu makaleyi dikkatlice okuduğunuzu varsayarak, PIN mektubu ile ilgili
sorunlar için, PIN
sorun gidericisini kullanmanızı öneriyorum. 2 yada 3 kez PIN mektubunuzun ulaşmadığını iletmişsiniz;
Şu an kaçıncı PIN mektubunuzu ne zaman oluşturup talep ettiniz? 3. PIN mektubunuz sonuncu PIN mektubu olup, 4 haftalık sürede PIN mektubunuz ulaşmamış ise hesabınız kapatılmaz, reklam sunumu geçici olarak durdurulur. Endişelenmenize gerek yok, hesabınız da askıya alınmaz
Eğer sonuncu olan 3. PIN mektubunuzu talep etmişseniz ve üzerinden 4 haftalık süre geçmişse,
bu formu kullanarak resmi bir evrak gönderip, manuel doğrulama yapabilirsiniz. Bahse konu süre geçmeden bu formu doldurup göndermeniz dahilinde, PIN süreciniz 3 ay daha uzatılır.
Mehmet'in de ilettiği gibi, PIN mektupları takipsiz bir şekilde PTT kanalı ile gönderildiğinden, ulaşması oldukça güç bir hal almakta olup;
- Posta kutunuzu sık sık kontrol etmenizi,
- Konu komşunuza haber vermenizi,
- Hatta çocukları bilgilendirmenizi (kağıttan uçak yapmasınlar),
- Tanıyorsanız (
@Bayram Şenakar'ın da dediği gibi) postacınızla iletişim kurmanızı öneriyorum.
İyi dileklerimle,