Pin Adrese Gelmiyor

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

CanDostu

Üye
Üye
28 May 2018
19
26
13
PIN doğrulaması için bir aydan az süreniz kaldı. Bu süreyi geçirirseniz reklam birimlerinizde reklam gösterimi duracaktır.

2 yada 3. kez istedim daha gelmedi. Az önce yine istedim. Böyle giderse kapanacak ne yapmam lazım?

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
PIN doğrulaması için bir aydan az süreniz kaldı. Bu süreyi geçirirseniz reklam birimlerinizde reklam gösterimi duracaktır.

2 yada 3. kez istedim daha gelmedi. Az önce yine istedim. Böyle giderse kapanacak ne yapmam lazım?

Merhaba @CanDostu,

Teşekkürler @Bayram Şenakar :)

Bu makaleyi dikkatlice okuduğunuzu varsayarak, PIN mektubu ile ilgilisorunlar için, PIN sorun gidericisini kullanmanızı öneriyorum. 2 yada 3 kez PIN mektubunuzun ulaşmadığını iletmişsiniz;

Şu an kaçıncı PIN mektubunuzu ne zaman oluşturup talep ettiniz? 3. PIN mektubunuz sonuncu PIN mektubu olup, 4 haftalık sürede PIN mektubunuz ulaşmamış ise hesabınız kapatılmaz, reklam sunumu geçici olarak durdurulur. Endişelenmenize gerek yok, hesabınız da askıya alınmaz :)

Eğer sonuncu olan 3. PIN mektubunuzu talep etmişseniz ve üzerinden 4 haftalık süre geçmişse, bu formu kullanarak resmi bir evrak gönderip, manuel doğrulama yapabilirsiniz. Bahse konu süre geçmeden bu formu doldurup göndermeniz dahilinde, PIN süreciniz 3 ay daha uzatılır.

Mehmet'in de ilettiği gibi, PIN mektupları takipsiz bir şekilde PTT kanalı ile gönderildiğinden, ulaşması oldukça güç bir hal almakta olup;

- Posta kutunuzu sık sık kontrol etmenizi,
- Konu komşunuza haber vermenizi,
- Hatta çocukları bilgilendirmenizi (kağıttan uçak yapmasınlar),
- Tanıyorsanız (@Bayram Şenakar'ın da dediği gibi) postacınızla iletişim kurmanızı öneriyorum.

İyi dileklerimle,

• Beğen
Tepkiler: Bayram ŞENAKAR