Pin Kodum Ne Zaman Gönderilecek?

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

mustafaxd123

Üye
Üye
1 Nis 2019
18
13
3
Yaklaşık olarak 2 hafta oldu adsense hesabımın açılımı ve 56 TL ye kadar yükseldi. Bana bi pin kodu göndermeleri gerekiyor ama ne zaman geleceğini bilmiyorum. Adsense'im de de bununla alakalı hiçbir şey yok.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Yaklaşık olarak 2 hafta oldu adsense hesabımın açılımı ve 56 TL ye kadar yükseldi. Bana bi pin kodu göndermeleri gerekiyor ama ne zaman geleceğini bilmiyorum. Adsense'im de de bununla alakalı hiçbir şey yok.

Selam,

Adsense hesabınızın PIN eşiğine ulaşması durumunda, otomatik olarak PIN mektubunuz oluşturulur ve tanımladığınız adrese 3-5 iş günü içerisinde gönderildiği şeklinde bir mesaj alırsınız. Aynı zamanda AdSense panelinizde bu durumu görebilir ve takip edebilirsiniz. Şu durumda kesinleşmiş kazancınız 56TL olduğu halde PIN ile ilgili her hangi bir işlem gerçekleşmemişse, henüz PIN ile adres doğrulama eşiğine ulaşmamışsınız demektir. Yaklaşık 10USD karşılığı olan 60TL barajına ulaştığınızda bahse konu işlem gerçekleşecektir.

İyi dileklerimle

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Kesinleşmiş kazanç dediniz ancak benim bakiyem de 0.00 tl yazıyor ama bu ay olarak baktığımda 56 tl var kesinleşmiş olmuyor mu?

Kesinleşmiş kazançlarınızı, AdSense hesabınıza giriş yaptığınızda, ödemeler sekmesinde gördüğünüz tutar, kesinleşmiş kazançlarınızdır. Rica etsem bahse konu alanın, ekran görüntüsünü atabilir misiniz?

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
ödeme kısmına girdiğimde de 0 TL olarak gözüküyor.

Henüz kesinleşen bir kazanç görünmüyor demektir. 0 olarak gördüğünüz alanda 60TL yi görürseniz, PIN mektubunuz oluşturulup gönderilecektir.