Pin Kodum Ne Zaman Gönderilecek?

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr

hasan kuru

Üye
Üye
5 Mar 2019
25
13
3
ben geçen ayın sonunda onay aldım bu ay kesinleşmiş ödemem 27 lira olarak geçti. benim banka bilgilerimi istedi. verdiğim banka hesabına 1 liradan daha düşük bir rakam para yatıracağını ve o rakamı kendilerine iletmemi istedi. istedikleri gibi de yaptım. sanırım artık pin olayı kalktı. banka hesabına gönderilen rakam birnevi pin kodu işlevi görüyor.

Mübariz Zülfiqarov

Destek Ekibi
Destek Ekibi
1 Ara 2018
164
193
43
Merhabalar, gelirleriniz geçersiz tıklama nedeniyle düşülmüş olabilir. Ve bu kadar büyük düşüş varsa hesabınız bile kapatılabilir. Dİkkat edin kullanıcılara bir şeyler vad edip reklamlara tıklatdırmaya teşvik etmek politika kurallarına aykırı bir durum. Geçersiz etkinlikden dolayı elde edilen gelir ekosistemi korumak amaçlı, reklam verenlere geri iade edilir.

İyi günler dilerim

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
ben geçen ayın sonunda onay aldım bu ay kesinleşmiş ödemem 27 lira olarak geçti. benim banka bilgilerimi istedi. verdiğim banka hesabına 1 liradan daha düşük bir rakam para yatıracağını ve o rakamı kendilerine iletmemi istedi. istedikleri gibi de yaptım. sanırım artık pin olayı kalktı. banka hesabına gönderilen rakam birnevi pin kodu işlevi görüyor.

@hasan kuru Selam,

Ödeme yöntemi ekleme ile PIN kodu ile adres doğrulama farklı olaylardır. Banka hesabınızı eklemeniz, PIN kodunuzun doğrulandığı anlamına gelmemektedir. Ödeme eşiğine geldiğinizde (200TL) yapmanız gereken işlemler var diyecek ve PIN kodunuzu doğrulamanızı isteyecektir. İlgili PIN doğrulama tutarı olan yaklaşık 60TL tutara ulaştığınızda, PIN mektubu oluşturulup adresinize gönderilecek ve doğrulama yapmanız istenecektir.

İyi dileklerimle