PİN manuel doğrulama sorunu

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osman

Üye
Üye
Banlı Üye
29 Ağu 2020
37
11
8
İyi günler..

Bildiğiniz gibi dünyanın her yerinde gücünü gösteren çifte standart sonucu.. malum adsense üzerindeki aylık kazancım 250 300 tl olduğu için posta yoluyla pin isteme işlemim gerçekleşmedi.( Herhangi bir yanlış veya teknik hata yapmadım)

Yaklaşık 8 gün önce manuel doğrulama için kimliğimi çekip attım (manuel doğrulama hakkına erişeli 8 gün oldu) ve 8 gündür bir haber yok.. Tek dileğim kardeşimin aylardır yazdığı içeriklerin reklam ücretleri karşılığını alabilmek.. Çoğu forum sitesinde, 'manuel doğrulama işlemi 2 3 gün içinde gerçekleşiyor' ifadesi var. Durumun gecikme payı ne kadar.?. aksi halde hukuki mücadele başlatıcaz.

Son düzenleme:

halil

Üye
Üye
Banlı Üye
1 Ara 2020
180
114
43
Bildiğim kadarıyla pini 3 defa isteyebiliyorsunuz ve 3 defadan sonra manuel olarak doğrulama istiyor. Üstadlar daha ayrıntılı malumat sağlayacaktır. :)

• Beğen
Tepkiler: Atacbala

osman

Üye
Üye
Banlı Üye
29 Ağu 2020
37
11
8
Bildiğim kadarıyla pini 3 defa isteyebiliyorsunuz ve 3 defadan sonra manuel olarak doğrulama istiyor. Üstadlar daha ayrıntılı malumat sağlayacaktır. :)
abi kısaca, resmen adamlar sana hakettiğin parayı verene kadar süründürüyorlar..

• Sevdim
Tepkiler: halil

Eren "Antares" Akkuş

Google Platin Ürün Uzmanı
Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Merhabalar,
Google Pin'i gönderdikten sonra sizin kargocunuzun inisiyatifinde olduğunu söyler virüs dolayısıyla kargo geç gelebilir. Kargocuya bağlıdır Google PİN talep ettikten sonra postaya verir ve gönderir . Aşağıdaki adımları takip ederek tekrardan talep ediniz.

PIN sürecinde sonuncu PIN mektubu 4. PIN mektubu olup, 4. PIN mektubu talebiniz üzerinden 4 hafta geçtikten sonra manuel doğrulama yapabileceksiniz. Her ne kadar birçok kez kere PIN mektubu talep etmiş olsanız da, sistemde bu durum farklı görünür.

Merak etmeyin, süreç tamamlandığında PIN doğrulamanız bir şekilde yapılacaktır.
Sabırla PIN sürecinin (sonuncu olan 4. PIN) sistemsel olarak tamamlanmasını beklemenizi rica ediyorum. Sistemsel olarak bu süreç tamamlanmadan, manuel doğrulama şansınız bulunmamaktadır.
PIN mektupları takipsiz bir şekilde PTT kanalı ile gönderildiğinden, ulaşması oldukça güç bir hal almakta olup;

- Pin sorun gidericisini öncelikli olarak kullanmanızı,
- Posta kutunuzu sık sık kontrol etmenizi,
- Konu komşunuza haber vermenizi,
- Hatta çocukları bilgilendirmenizi
- Tanıyorsanız postacınızla iletişim kurmanızı öneriyorum.

PIN'iniz kaybolduysa, bu talimatları izleyerek en fazla 4 defa PIN isteğinde bulunabilirsiniz. Yeni bir PIN isteyebilmeniz için son PIN’inizin gönderilmesinden sonra 4 hafta beklemeniz gerektiğini unutmayın. Yeni bir PIN istemeden önce lütfen ödeme adresinizin doğru olduğundan emin olun. 4 PIN isteme hakkınızı da kullandığınız halde hiç PIN almadıysanız, lütfen hesabınızda oturum açın. Ana sayfanızda, adresinizi doğrulamak amacıyla bize resmi belge gönderme işlemini nasıl yapacağınızı açıklayan talimatların yer aldığı bir uyarı göreceksiniz.

PIN mektubunuzun adresinize ulaşmaması ile ilgili temel sorunlar:

- Adsense e kaydolurken doğru adres bilgileri girilmemesi ve sonradan düzeltme,
- Posta kodunuzun doğru şekilde girilmemesi,
- Postacınızın inisiyatifinde olmanız,
- Yaşınızın henüz 18 i doldurmadığı tespit edilmişse,
- Sürekli adres değişikliği yapmışsanız,
- Alacaklı adınız ve soyadınız tutarsız ise,

gibi temel nedenlerle PIN mektubu ulaşmasında sıkıntılar yaşanmaktadır. Resmi belge (nüfus cüzdanı, edevlet kanalı ile temin ettiğiniz ikamet evrağınız) gönderme aşamasına geldiğinizde PIN mektubunuzu manuel olarak doğrulayabileceksiniz. Herhangi bir gelir kaybınız olmayacaktır.

Saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...