Pinli Etkin Adsense Hesabına Yeni Site Ekleme-Belirlenemeyen Politika İhlali Hk.

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Finans Guru

Üye
Üye
25 Tem 2020
5
3
3
Merhaba,

Mevcut Pin'li Adsense hesabımızın bulunduğu siteyi devre dışı bıraktık ve bir ekip kurarak 4 ay önce başka sektörde yeni bir blog kurduk.
Her içeriğimizi kendi sektörel uzmanı kaleme alıyor.
Ardından SEO optimizasyonları yapılıyor.
Görsellerimiz kendi çektiğimiz fotoğraflar ve ücretsiz telifsiz görsellerden oluşuyor.
Tema tamamen Adsense'e göre tasarlanmış, orijinal ücretli satın alınmış lisanslı mobil optimize bir temadır.
Alıntı-çalıntı içeriğimiz hiçbir şekilde yok.
20 kadar 1000-1500 kelimelik finans ve sigorta içeriklerimiz mevcut.
Hızlı bir Wordpress hosting kullanıyoruz.
SSL sertifikamız aktiftir.
Yazılı içerik oranımız görsel içerikten daha yüksek tutulmuştur.

Siteniz Adsense için hazır değil şeklinde bir red e-maili aldık ancak Sayın @Yusuf ERGİŞİ Bey'in detaylıca ifade ettiği tüm uygunluk şartlarını kontrol etmemize rağmen sitemizde ihlalin nerede olduğunu bir türlü saptayamıyoruz.
4 ay yaşında ve etkin Adsense hesabımızla başvurduğumuz bir siteyiz.

Adsense eklenmeden sitenin lansmanı yapılıp reklam v.b. veremeyeceğiz.
Bu konu çözülene dek yeni içerik girmeyi durdurduk.
Yusuf Bey veya farklı bir yönetici tarafından finansvesigorta.com sitemizdeki ihlalin tespiti konusunda yardıma ihtiyacımız var.

Teşekkürler, saygılarımızla

• Beğen
Tepkiler: Bayram ŞENAKAR

FatihBerkay

Üye
Üye
19 Mar 2020
47
40
18
Kesin olmamakla birlikte tecrübe ederek öğrendiğim şey para kazanma içerikleri onay aşamasında sıkıntı yaratıyor. Böyle bir içerik varsa en azından onay almadan önce kaldırın onay aldıktan sonra tekrar yayınlarsınız. Birde onayın sırrı çok ve uzun içerikte değil benzersiz içerikte. Örneğin; Sermayesiz iş fikirleri ile ilgili istemediğiniz kadar içerik bulabilirsiniz o yüzden bu tarz içeriklerle onay almak daha zor hale geliyor bunun yerine daha az aranan hakkında daha az şey yazılmış içerikler tercih etmenizi tavsiye ederim.

Bayram ŞENAKAR

Dijital Pazarlama Uzmanı
Üye
23 Ocak 2019
366
375
63
24
Malatya
bayramsenakar.com.tr
Merhabalar @Finans Guru,
Öncelikle kullandığınız kelimelerden sektöre aşina olduğunuzu anlayabiliyorum.
Sitenizi bu akşam inceleyip size yapmanız gerekenleri bildireceğim.
İçerik oluşturmamak için hiçbir sebebiniz yok, lütfen içerik girmeye devam ediniz.

Bayram ŞENAKAR

Dijital Pazarlama Uzmanı
Üye
23 Ocak 2019
366
375
63
24
Malatya
bayramsenakar.com.tr
Merhabalar @Finans Guru tekrardan,
Sitenizi incelediğimde maalesef ki tasarımsal olarak çok uygun olmadığını görüyorum.
Siteniz tematik olarak geliştirilmesi, hatta bana kalırsa komple değiştirilmesi gereken bir sitedir.
Düz sade bir tema da kullanabilirsiniz, şık ve modern bir tema da kullanabilirsiniz. Bu tamamen tercih meselesidir.
Ancak her ne olursa olsun UX (kullanıcı deneyimi) dikkate alınmalıdır.

Finans Guru

Üye
Üye
25 Tem 2020
5
3
3
@FatihBerkay ve @Bayram Şenakar ,
Zaman ayırarak bize yardımcı önerilerde bulunduğunuz için çok teşekkür ederiz.
Temamızı alırken tüm dünyada en adsense optimize tema seçildiği için bu temayı satın almıştık.
Ama demek ki bize yanıltıcı tema reklamı yapılmış ve yanlış tema seçmişiz.

Her ikinizin önerilerini de dikkate alarak bir değişikliğe gidip ardından yeniden başvuruda bulunacağız.
Tüm blog ekibimiz adına sizlere teşekkür ediyorum.
Saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: Bayram ŞENAKAR