Politika İhlali Hk?

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Cihat Özgen

Yönetici
Geliştirici
Emekli - Yaşlı
Webmaster
10 Nis 2018
580
567
280
Rusya
www.cihatozgen.net.tr
@Sezgin Güler @Cihat Özgen bey merhabalar, siteyi newsmag temasıyla donattım. reklam yerleri olarak nereleri önerirsiniz? Yazıları eklerken Advenced Ads eklentisi ile manuel olarak her yazıya 2 tane reklam ekliyordum. başka bir öneriniz var mı tekrar itiraz etmeden önce, sizlere sormak istedim.
Site: oppotr.com

Teşekkür ederim.
Merhaba Sitenize bakayım dedim ama bakamadım :) bakım çalışması varmış. bakım bittikten sonra fikirlerimi belirteceğim

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

caglaryildiz

Üye
Üye
10 Eyl 2019
34
14
8
Kayseri
www.caglaryildiz.net
Merhaba Sitenize bakayım dedim ama bakamadım :) bakım çalışması varmış. bakım bittikten sonra fikirlerimi belirteceğim
Cihat bey pardon :) açmayı unutmuşum. şuan bakabilirsiniz. Eklenen Reklamlar şöyle:
Logo yanına 720*90
Sol Sidebarda 1 adet
Bazı sayfalarda Sağ Sidebar 1 Adet
Yazı içeriklerinde 1 ilk parağraf altına, 1 de yazı sonunda olmak üzere 2 adet. (Newsmag temasının özelliği ile)

Tekrar itiraz talebinde bulunayım mı şimdi_

• Beğen

Sezgin GÜLER

Google Gold Product Expert
Destek Ekibi
Resim de olduğu gibi istediğiniz yerlere ekleyebilirsiniz. :)
Ayrıca önerim olarak Adsense hesabınızda otomatik reklam yerleşimi açık ise manuel olarak sitenizin Ana Sayfa'da en az 2 tane manuel reklam bulundurun. Bol kazançlar. ;)

Bilgilendirme: Yerleşim konusunda dikkat edilmesi gereken hususlar var ziyaretçileriniz reklama tıklaması için yanıltıcı şeyler uygulanmaması gerektiği gibi açılmamak üzere Adsense hesabınız banlanma olasığı yüksektir.

Saygılarımla,
Sezgin

Ekli dosyalar

• Reklam.png
    Reklam.png
    35.5 KB · Görüntüleme: 8
  • Beğen

caglaryildiz

Üye
Üye
10 Eyl 2019
34
14
8
Kayseri
www.caglaryildiz.net
Ayrıca önerim olarak Adsense hesabınızda otomatik reklam yerleşimi açık ise manuel olarak sitenizin Ana Sayfa'da en az 2 tane manuel reklam bulundurun. Bol kazançlar. ;)

Bilgilendirme: Yerleşim konusunda dikkat edilmesi gereken hususlar var ziyaretçileriniz reklama tıklaması için yanıltıcı şeyler uygulanmaması gerektiği gibi açılmamak üzere Adsense hesabınız banlanma olasığı yüksektir.

Saygılarımla,
Sezgin

Sezgin bey, teşekkür ediyorum. inceleme istedik bakalım hayırlısı hakkımızda. verdiğiniz bilgiler için minnettarım.
İyi çalışmalar diliyorum.

• Beğen

caglaryildiz

Üye
Üye
10 Eyl 2019
34
14
8
Kayseri
www.caglaryildiz.net

Saygılarımla,
Sezgin
Şaka gibi ya, yine red geldi. yine aynı .../forum sayfasını örnek göstermişler. ben de forumu iptal edip tekrar itiraz ettim. amma naz yaptılar ya :) iştahım da kalmadı

• Haha

Bayram ŞENAKAR

Dijital Pazarlama Uzmanı
Üye
23 Ocak 2019
366
375
63
24
Malatya
bayramsenakar.com.tr

Şimdilik bu iki sayfada gözüme çarptı.

caglaryildiz

Üye
Üye
10 Eyl 2019
34
14
8
Kayseri
www.caglaryildiz.net

Şimdilik bu iki sayfada gözüme çarptı.
yazıiçeriğinde reklam yokki, oralara girince, headerde ki her sayfada çıkıyor. bir de sidebardaki