Politika İhlali

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

hazarbozkurt

Üye
Üye
30 May 2019
80
13
8
Tekrar merhaba forumun güzel insanları,
Web sitemde bir adsense ihlali olup olmadığını kontrol edebilir misiniz?
Gün geçtikçe reklamları sıklaştırdım, daha fazla reklam eklemeyeceğim ama son eklediğim reklamlarla birlikte bir sorun çıkacakmış gibi hissediyorum.

{Umarım web adresimi yazmam da sakınca yoktur}

www.whatsaero.com

Özellikle şu sayfa:
www.whatsaero.com/aero-indir/

Kontrol ederseniz sevinirim.😊

B

Batuhan Aksoy

Misafir
İndirme butonuna reklam çok yakın.İndirme butonuyla bağlantılı olamaz reklam.
O reklamı 3 ürünün altına koyun bu forumda konu altındaki reklamlar gibi . Linkleri telegramdan ver. Direk link verirsen sıkıntı.
Mesela ahmet mehmet full indir , Telegram üzerinden indirebilirsiniz de telegramın linkini ver telegrama katılan linki görsün .
+ Bu eklentiye whatsapp izin veriyormu yasalmı? biraz açıklarmısın .

Linkleri telegramdan ver dediğim telif olacağını hissettiğin linkler.

Cihat Özgen

Yönetici
Geliştirici
Emekli - Yaşlı
Webmaster
10 Nis 2018
580
567
280
Rusya
www.cihatozgen.net.tr
Tekrar merhaba forumun güzel insanları,
Web sitemde bir adsense ihlali olup olmadığını kontrol edebilir misiniz?
Gün geçtikçe reklamları sıklaştırdım, daha fazla reklam eklemeyeceğim ama son eklediğim reklamlarla birlikte bir sorun çıkacakmış gibi hissediyorum.

{Umarım web adresimi yazmam da sakınca yoktur}

www.whatsaero.com

Özellikle şu sayfa:
www.whatsaero.com/aero-indir/

Kontrol ederseniz sevinirim.😊
MErhaba

Reklam yerleşiminiz sizce çokmu doğru. siz doğru diyormusunuz bu yerleşime . siteyi reklamlara boğayım herkes tıklasın çok kazanayımm mantığıylamı. reklam yerleşimi yaptınız. Bu sizin reklam yerleşiminiz ilerde Ban sebebidir. hatta banlanada bilirsiniz

hazarbozkurt

Üye
Üye
30 May 2019
80
13
8
İndirme butonuna reklam çok yakın.İndirme butonuyla bağlantılı olamaz reklam.
O reklamı 3 ürünün altına koyun bu forumda konu altındaki reklamlar gibi . Linkleri telegramdan ver. Direk link verirsen sıkıntı.
Mesela ahmet mehmet full indir , Telegram üzerinden indirebilirsiniz de telegramın linkini ver telegrama katılan linki görsün .
+ Bu eklentiye whatsapp izin veriyormu yasalmı? biraz açıklarmısın .

Linkleri telegramdan ver dediğim telif olacağını hissettiğin linkler.
Merhaba, reklamlara boğduğumu fark edip indirme kısmındaki reklamları kaldırdım.
Bu linklerin telifli olamaması için elimden geleni yapıyorum. WhatsApp'a ismini kullanma karşılığında ödeme yapmıştım.

hazarbozkurt

Üye
Üye
30 May 2019
80
13
8
MErhaba

Reklam yerleşiminiz sizce çokmu doğru. siz doğru diyormusunuz bu yerleşime . siteyi reklamlara boğayım herkes tıklasın çok kazanayımm mantığıylamı. reklam yerleşimi yaptınız. Bu sizin reklam yerleşiminiz ilerde Ban sebebidir. hatta banlanada bilirsiniz
Tekrar kontrol eder misiniz? Sadeleştirdim.

B

Batuhan Aksoy

Misafir
Merhaba, reklamlara boğduğumu fark edip indirme kısmındaki reklamları kaldırdım.
Bu linklerin telifli olamaması için elimden geleni yapıyorum. WhatsApp'a ismini kullanma karşılığında ödeme yapmıştım.
Eğer sizin gibi bir siteniz olsaydı bende , Anasayfa için reklamı sitenin en üstü ile en altına eklerdim çünkü forum değil tek sayfalık bir site.
Şuan düzeltme yapmışsınız eğer yapmasaydınız ban kokusu hissediyordum :) Dost acı söyler hocam .

-Reklama boğmamak anasayfayı yada herhangi bir sayfayı.
-Sen kendini google yerine koyup incele siteni en doğal mantığı budur.
-Ziyaretçiler gezinirken reklama takılmamalı rahat gezinmeli .
-Buton altlarına örneğin : Butona tıklarken reklam açılması yada , reklamın linkler yada butonlar ile paralel olması yasak kurallara göre.
Zaten bunları düzelttiğiniz taktirde sorun olmayacaktır.
İyi günler diliyorum bol kazançlar

Ayrı yeten whatsapp'a ismini kullandığına dair para ödediğine dair bir simge yokmu telif için ? Mesela whatsapp tarafından onaylı yada isim kullanılabilir gibi bir hak kanıtı ? Mesela bir içerik kopyalarken başka siteye , Alıntılanan kaynağı belirtiyoruz gibisinden.

Moderatör tarafında düzenlendi:

hazarbozkurt

Üye
Üye
30 May 2019
80
13
8
whatsaero.com/aero-indir/ sayfasında

REKLAM
yazı
REKLAM

Şeklinde yaptım üst bölümü? Bu kötü bir şey mi sizce?

hazarbozkurt

Üye
Üye
30 May 2019
80
13
8
Eğer sizin gibi bir siteniz olsaydı bende , Anasayfa için reklamı sitenin en üstü ile en altına eklerdim çünkü forum değil tek sayfalık bir site.
Şuan düzeltme yapmışsınız eğer yapmasaydınız ban kokusu hissediyordum :) Dost acı söyler hocam .

-Buton altlarına örneğin : reklama tıklarken reklam açılması yada reklamın linkler yada butonlar ile paralel olması yasak kurallara göre.

Ayrı yeten whatsapp'a ismini kullandığına dair para ödediğine dair bir simge yokmu telif için ? Mesela whatsapp tarafından onaylı yada isim kullanılabilir gibi bir hak kanıtı ? Mesela bir içerik kopyalarken başka siteye , Alıntılanan kaynağı belirtiyoruz gibisinden.

-Buton altlarına örneğin : reklama tıklarken reklam açılması yada reklamın linkler yada butonlar ile paralel olması yasak kurallara göre.

Hocam çok teşekkür ederim cevap için.

Sanırım şuan bir problem yok gibi.
Ama şöyle bir şey var:
Mesela Mediafire ile indir diye bir buton var. Ona bastıktan sonra 10 saniye boyunca reklamı bir sayfada bekletiyor. Sanırım bu sorun çıkarmaz. Çünkü bunu herkes yapıyor.

B

Batuhan Aksoy

Misafir
Hocam çok teşekkür ederim cevap için.

Sanırım şuan bir problem yok gibi.
Ama şöyle bir şey var:
Mesela Mediafire ile indir diye bir buton var. Ona bastıktan sonra 10 saniye boyunca reklamı bir sayfada bekletiyor. Sanırım bu sorun çıkarmaz. Çünkü bunu herkes yapıyor.
Yönlendirme sayfasını adminlere danışmak lazım benim bir bilgim yok , Benim tavsiyem ana sayfadaki reklamın birini header bölümüne (üste) birini alt bölüme (footer) alanlarına koyman yeterli olur diye düşünüyorum. 1 reklam yeterli yönlendirme sayfasında.

hazarbozkurt

Üye
Üye
30 May 2019
80
13
8
Yönlendirme sayfasını adminlere danışmak lazım benim bir bilgim yok , Benim tavsiyem ana sayfadaki reklamın birini header bölümüne (üste) birini alt bölüme (footer) alanlarına koyman yeterli olur diye düşünüyorum. 1 reklam yeterli yönlendirme sayfasında.
Hmm, header bölümüne nasıl boyutta reklam eklememi istersiniz?
Ayrıca footer'a bakan yok, sizce boşuna olmaz mı?
Ve indirme sayfası içinde 1 reklam yapacağım, kazanç düşer mi bilmiyorum ama :/

Play Store'da ki uygulamamın isminde WhatsApp geçiyordu. Ödeme yaptıtkan sonra kanıtları Google'a iletiyordum. Bir sorun olursa yine iletirim.