politika ihlalleri

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
439
188
43
Aşağıdakı başlıkları inceleyin , uzaman arkadaşların bakması için sitenizin linkini verin ne gibi ihlal olduğu size söylenir yada düzeltme yapılacaksa o düzeltmeler bildirilir ,sorunuz tam net değil ondan bunları yazdım , bunu ne yaptığınızda alıyorsunuz bunu detaylandırın

TR90Medya

Üye
Üye
7 Kas 2019
88
26
18

Yetkilileri bekliyorum

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
  • Beğen
Tepkiler: TR90Medya

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Tekrar selam,

Siteniz içerikleri oldukça riskli içerikler. Telif hakkına tabi konular mevcut olabilir. Ayrıca bir takım videolar eklemişsiniz, bahse konu videolar da izne tabi yayınlanması gereken telif gerektiren konular olabilir. Hatta videonuzun birisi yayından kalkmış 'Video kullanılamıyor/Yayından kalkmış' yazıyor. Kullanıcılar da, Google'da, reklamverenlerde bu durumla karşılaşmayı istemez. Heleki bir başkasına ait, her an kaldırılma ihtimali göz önünde bulundurulan (sahibi tarafından) içeriklerin olduğu siteleri Google Bot hiç sevmez :)

Tüm içeriklerinizi gözden geçirin. Size iletilen mesajda 'İçerik Politikamızı inceleyin' sekmesini dikkatlice incelemenizi öneriyorum. Bu sorun giderici ile başlayabilirsiniz.

Daha evvel, Sitenizin onayını mı bekliyorsunuz veya nasıl onay alacağınızdan emin değil misiniz? Bu videoda Aindreas, sitenizin durumunu nasıl "Onaylandı" olarak değiştirebileceğiniz hakkında tavsiyeler vermekte. Daha fazla ayrıntıyı Yardım Merkezi makalemizden de inceleyebilirsiniz, denilmişti :)

Kolaylıklar dilerim.

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Hocam tekrar bi incelermisiniz söylediklerinizi yaptım
şimdiden teşekkürler

Evet site metriklerinizde hareketlenme başlamış, biraz sabırla tamamen özgün içerikler girmeye ve makale sayınızı arttırmaya özen gösterin. Sabırla bu işi çözebileceğinize eminim. Bu arada blogunuzu ne zaman oluşturmuştunuz? Sanki Aralık ayında oluşturulmuş gibi. Eğer öyle ise 6 ayını doldurması gerektiğini hatırlatmak istiyorum. Bu arada Hakkımda bölümü boş :) Size ilettiğim videoyu dikkatlice izlediniz mi? Aindreas in videosu :)

Kolaylıklar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: TR90Medya