adsense'de sorun mu var?
uzun zamandır peş peşe kısıtlama sorunu yaşamaktaydım ve reklam yayınlanması tamamen kalkmıştı.
dün fark ettim ki sitem'de reklam gösterimi devam ediyor fakat adsense'de kısıtlanmıştır uyarısı devam ediyor ve siteye erişim sayım diyelim 100 ise gösterim sıfır veya 1'de kalıyor reklam çıktığı halde.
@OLIVERA selam,
Trafik kaliteniz durumunu kontrol edebilir misiniz. Ağustos 2019 tarihinden itibaren tamamen devreye girmiş olan bir takım yeni güncellemelerle birlikte, şimdiden geçersiz trafik oluşturan ve bu durumun tespit edildiği sayfalarda maalesef reklam sunumu yapılmamaktadır. Yapay, doğrudan, sosyal yada farklı kaynaklardan değil, organik trafiğin iyi durumda olduğu platformlarda reklam sunumu kesintisiz devam etmektedir. Sitenizin güncel olması ve sürdürülebilir bir yapıda olması önem arz etmektedir.
Lütfen Google Analytics üzerinden trafik kaynaklarınızı kontrol edin ve organic search durumu ilk sırada mı bakın. İyi durumda olduğu halde halen reklam sunumunuz yok ise, geçersiz trafik (aktivite) durumlarınızı gözden geçirin.
Google;
AdSense'in reklamverenleri, yayıncıları ve kullanıcılarının deneyimlerini koruma ve iyileştirmeye yönelik önlemlere sürekli olarak yatırım yapmaktadır. Trafiğinizin kalitesini doğrulayamadığımız için reklam sunumunuz şu anda sınırlandırılmaktadır. Trafik kalitenizi değerlendirmeye devam ettiğimiz süreçte Google üzerinden site veya uygulamalarınıza gelen talepte düşüş yaşanabilir.Geçersiz trafiği önleme ve trafik kalitenizi artırma hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen
yardım merkezimizde Geçersiz Trafik ile ilgili konuyu inceleyin.
Ziyaretçi almayan, alsa bile organik olmayan sayfalarda yada sitelerde, yeni politikalar gereği reklam sunumu olmayacak veya çok sınırlı olacaktır.
İyi dileklerimle