Reklam gosterilmeme sorunu

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Onurkaygusuz

Üye
Üye
13 Nis 2019
3
0
1
Abilerim ablalarim ve tum webmasterlara selam olsun benim ve bi ardakaşımın ortak kullandigi adsense hesabimizda daha yeni onay almamiza ragmen hititimizin bile iyi olmasina ragmen reklamlar 3-4 gun gorundu ve daha sonrasinda gorunmemeye basladi 1 haftalik bi hesapti daha lutfen bu konuda yardimci olun

Sezgin GÜLER

Google Gold Product Expert
Destek Ekibi
Sitenizin linkini atar mısınız inceleyeceğim?

Onurkaygusuz

Üye
Üye
13 Nis 2019
3
0
1
kaldirdik sitemizi tekrar kurduk hala ayni www.taksimonline.com icerik falan hep sildik alisveris olarak acmistik ilk hala suan bu tema index bile almamis en son 25 haziranda google botlari gelmis ve bende o gun tema degisikligi yapmistim onunla alakali olabilir mi

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

Sitenizde 5 içerik var. Sitenizin domain yaşı en az 2 ay olmalı. Google tarafından indexlenmiş özgün en az 30 içerik olmalı. İçeriklerde de minimum 200 kelime olmalı. Ayrıca siteniz AdSense politikalarına uygun olmalı.

Saygılarımla,
Doğukan

• Beğen
Tepkiler: Sezgin GÜLER

snm95

Üye
Üye
18 May 2019
58
11
8
Merhaba,

Sitenizde 5 içerik var. Sitenizin domain yaşı en az 2 ay olmalı. Google tarafından indexlenmiş özgün en az 30 içerik olmalı. İçeriklerde de minimum 200 kelime olmalı. Ayrıca siteniz AdSense politikalarına uygun olmalı.

Saygılarımla,
Doğukan
Peki benim reklamlarim neden görünüp sayfa yenileyince kayboluyor iceriklerim öyle zaten benimki blog

B

Batuhan Aksoy

Misafir
Peki benim reklamlarim neden görünüp sayfa yenileyince kayboluyor iceriklerim öyle zaten benimki blog
Trafikle alakalı bir durum olabilir. Reklam yerleşimine göre bir durum olabilir .
Sitenizi PM atarsanız incelerim.
Birde analytc görüntüsü.