Reklam Reddi

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Muhammed09

Üye
Üye
5 Ağu 2021
1
1
3
Adsense kabulü için beklerken Sitenin reklamlara hazır olması için bazı sorunların giderilmesi gerekiyor uyarısı aldım.. www.futboldefteri.com sitesi için durum nedir acaba? Adsense ne gibi bir hata gördü? 160 civarı içerik var. Özgün ve yeterli. SSL bulunuyor. Sayfalar açılıyor. Hızlı ve kullanışlı site.. Yardımcı olursanız sevinirim...

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,459
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Adsense kabulü için beklerken Sitenin reklamlara hazır olması için bazı sorunların giderilmesi gerekiyor uyarısı aldım.. www.futboldefteri.com sitesi için durum nedir acaba? Adsense ne gibi bir hata gördü? 160 civarı içerik var. Özgün ve yeterli. SSL bulunuyor. Sayfalar açılıyor. Hızlı ve kullanışlı site.. Yardımcı olursanız sevinirim...
Merhaba,

URL adresinizin yaşı henüz 2 ayını doldurmamış. Trafik kaynağınıza baktığımda sadece bir siteden %78 trafik alıyorsunuz ki bu doğrudan trafiktir. İçeriklerinizde kopya, telif hakkı ilen korunan içerik vb politika ihlaline neden olan içerikler olmadığı sürece, siteniz güncel ve sürdürülebilir yapıda kaldıkça, iyi bir SEO çalışması yapmanız ve organik trafiği çok iyi bir seviyeye taşımanız dahilinde, URL adresinizin yaşı 2 ayını doldurduktan sonra onaylanmamanız için bir neden yoktur.

İyi dileklerimle